Giresun, GTSO meclisi son kez toplandı

Güncelleme Tarihi:

Giresun, GTSO meclisi son kez toplandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2018 16:45

Giresun, GTSO meclisi son kez toplandı

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, (DHA)- GİRESUN Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) 2013-2018 dönemi meclis son toplantısı gerçekleştirildi. 1 Nisan’da yapılacak olan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri öncesinde mart ayı meclis toplantısı GTSO Meclis Başkanı Fikret Günaydın başkanlığında yapıldı.

Meclis gündem maddeleri görüşmeleri öncesinde konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın, “İyisi ile kötüsü ile bir dönemin sonuna geldik. Bilerek ya da bilmeden sizleri üzdüm ise hakkınızı helal edin. Giresun küçük bir vilayet, elimizden geldiği kadarıyla faydalı olmak amacındayız. İyi bir çalışma ortamı yakaladık, inşallah böylede devam eder” dedi.

Giresun Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise beş yıllık bir süreçte uyumlu bir dönem geçirdiklerine dikkat çekti. Çakırmelikoğlu, “Görev süremde Giresun’a hizmet için hareket ettik. Uyum içinde mücadele sergiledik, şuan siyasi parti temsilcilerimizin dahi teveccühünü aldık. Destek verdiler, devam etmemizi istediler. Biz siyaset ile uyumlu çalıştık ve siyaset üstü bir çizgi takip ettik. Hizmet noktasında da iyi çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. Bizden önce tünelden öte tünelden sonra vardı ama biz bu düşünceyi yıktığımıza inanıyorum. Her sene ilmek ilmek dokuduk ilçelerimizi ziyaret ettik, etkinlikler yaptık. Yeni hizmet binamızı Giresun’a kazandırdık. Yapılan anketlerde ise Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir üye memnuniyetine yüzde 85’e ulaştık. Bu bizim gururumuz oldu” diye konuştu.

Meclis toplantısı gündem maddeleri görüşmelerinin ardından meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!