Giray Bulak'ın alt yapı hedefi

Güncelleme Tarihi:

Giray Bulakın alt yapı hedefi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2017 15:19

Giray Bulak'ın alt yapı hedefi

Haberin Devamı

ADANA(DHA)ADANA Demirspor alt yapısını yakın takibe alan teknik direktör Giray Bulak, ömrü olduğunca Adana Demirspor'da çalışmaktan şeref duyacağını belirterek, alt yapıdan çok önemli 5-6 oyuncuyu takıma kazandıracağını söyledi.
Kaleci Yusuf, Hasan, Mustafa, Uğurcan ve Canpolat'ın ileride Adana Demirspor'un taşıyıcısı olacaklarını da ifade eden Bulak "Bu takıma yeni gelenler ise bu futbolcuların etrafında toplanacaklar. Alt yapıdan kazandıracağım futbolcular Adana Demirspor'a uzun yıllar hizmet edeceklerdir. 18 yaşındaki Mustafa'ya kimse tepki göstermesin bu oyuncumuz ileride alkışlanacak bir isimdir" dedi.
ÖNÜMÜZDE MAÇLAR VAR

Çaykur Rizespor yenilgisinin geride kaldığını belirten Bulak şöyle konuştu "Bu skorun altında kalıp bununla yaşarsak doğru yapmamış oluruz. Çünkü önümüzde maçlar var. Maçın analinize gelince iki takımı ölçtüğümüzde biz yeni bir ekibiz, diğer taraf ise ligden düşmüş, genelde oyuncuları iki sezondur yanyana oynayan bir takım. Sonuçta oyuna baktığımızda kaybeden takımız. Taraftarımızı üzecek bir oynamadık, şehri mahçup edecek bir oynamadık.
Kaybettiğimiz takım ise kadro olarak ligin iyisi. Biz her maçı kazanabiliriz. İyi çalışıyoruz. İyi yürekli oyunculardan kuruluyuz. Zaman zaman belli bölgelerde sıkıntı yaşıyoruz. Sol taraf ile stoperde sorunlarımız var. Araştırıyoruz, ne yapbiliriz diye.
DHA(AP)22.8.2017 FOTOGRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!