Giray Bulak ikinci yarı için iddialı konuştu

Güncelleme Tarihi:

Giray Bulak ikinci yarı için iddialı konuştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2013 21:18

Mersin İdmanyurdu, devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli takım, teknik direktör Giray bulak yönetiminde kamp yaptığı Sirene Belek Hotel'in sahasında akşam antrenmanını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı


Futbolcular salonda yarım saat süren çalışmadan sonra düz koşu, ardından kondisyon ve istasyon çalışması yaptı. Antrenmana yeni transfer Sırp stoper Milan Mitroviç de katıldı. Sakatlıkları nedeniyle Mert Nobre, salonda çalıştı. Yattara ve Milan Stepanov ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bu arada Joseph Boum'un bu gece kampa katılması bekleniyor.

Teknik direktör Giray Bulak, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, Antalya'daki kamp çalışmasının takım için önemli olduğunu, kamp sürecinde yeni oyuncuların takım içindeki uyumu noktasında taktiksel çalışmalar yapacağını söyledi. İyi bir kamp döneminin ardından ikinci yarıda Orduspor maçıyla çıkış hedeflediklerini dile getiren Bulak, kupada da Eskişehirspor ile deplasmanda, Trabzonspor ile sahalarında yapacakları maçlarda bu zamana kadar kadroya girme şansı bulamayan isimleri görme şansı bulacağını kaydetti.

Haberin Devamı

Önceliğin lig maçları olduğunu vurgulayan Bulak, “Transfer çalışmaları sürüyor. Kale, stoper, orta saha ve santrforda eksiklerini giderecek yerli ve yabancı takviyeler yapacağız. İkinci yarıda ligdi kalmaya kendini zorlayacak bir Mersin İdmanyurdu sahada olacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!