Gillette, Barcelona ile işbirliğini duyurdu

Güncelleme Tarihi:

Gillette, Barcelona ile işbirliğini duyurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2016 14:48

Dünyanın önde gelen erkek bakımı markalarından Gillette, dünyaca ünlü Barcelona Futbol Kulübü ile olan küresel işbirliğini duyurdu.

Haberin Devamı

FC Barcelona ve Barça adıyla da bilinen Barcelona Futbol Kulübü ile Latin Amerika’da sürdürdüğü ortaklığını küresel boyuta taşıma kararı alan Gillette, büyük hedeflere kısa yoldan gidilemeyeceği ortak düşüncesi ile erkeklerin hayatında hassasiyet ve keskinliğin oynadığı role de dikkat çekiyor.


Gillette’in Küresel Marka Müdürü Francesco Tortora “Hem Gillette hem de Barcelona Futbol Kulübü, dünyanın en iyisi olma yolunda ilerlerken ortak temel değerleri paylaşıyor. Hassaslık da bu değerlerden biri. Bu sebeple aramızdaki iş ortaklığının doğal olarak geliştiğini ve uyumlu olduğunu düşünüyoruz. Gillette olarak, dünyanın en popüler sporunu desteklediğimiz ve taraftarlara sevdikleri sporun bir parçası olmak için daha fazla fırsat sunduğumuz için çok heyecanlıyız.” dedi.

Dünyanın en başarılı futbol takımlarından, Barcelona Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı ve Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Yönetici Manel Arroyo; “Barcelona Futbol Kulübü olarak, hassasiyet ve keskinlik DNA’mızın temel bir parçası. Sahip olduğumuz yetenekleri daha da geliştirmek, dünyanın en başarılı kulüplerinden biri olarak zirvede kalmamıza olanak sağlıyor. Gillette gibi biz de bir milimetrenin bile fark yaratabileceğine ve bu düzeyde bir hassaslığın maçın kazanılması veya kaybedilmesi noktasında belirleyici olabileceğine inanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Sahada hassaslık gerektiren anlar
Bu ayrıcalıklı işbirliği kapsamında Gillette, Barcelona Futbol Kulübü’nün taraftarları için fcbarcelona.com adresinde “Sahada Hassaslık Gerektiren Anlar” dizisini sunacak. Bu dijital derleme, kulübün yıldız oyuncularının paylaşımları yoluyla, maçlara hazırlanırken hassaslığın idmanlarda nasıl önemli bir rol oynadığını vurgulayacak. Ayrıca Gillette, Barcelona Futbol Kulübü’nün tüm dijital ve sosyal kanallarında ve alan tabelalarında da marka mevcudiyetine sahip olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!