Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yemekhanesinde fare

Güncelleme Tarihi:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yemekhanesinde fare
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 15:30

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yemekhanesinde fare

Haberin Devamı

Tolga BİRGÜCÜ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUN Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yemekhanesinde 3 fare görüntülendi. Farelerin 2'si personel tarafından öldürüldü.
İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün yemekhanesine 3 farenin girdiği belirlendi. Yaklaşık 100 personelin kullandığı yemekhanedeki fareler cep telefonuyla görüntülendi. Farelerin 2'sinin personel tarafından öldürüldüğü ileri sürüldü.
KIRMACI: KURUMSAL BİR UTANÇ İÇERİSİNDEYİM
Olayla ilgili konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nail Kırmacı, "Kurumsal bir utanç içerisindeyim. Söz konusu olay, yeni bir olay değildir, 20 gün önce Ramazan ayı içerisinde gerçekleşmiştir. Yemekhanede yemek sunumunun yapılmadığı dönemde yaşanmış bir olaydır. Kullanılmayan yemekhane bölümüne camdan girdiği tespit edildi. Hayvanların bir tanesinin görüldüğü anda takip edilerek imha edildiğini ve bir diğerinin zehirleme yoluyla öldürüldüğünü tespit ettik. Konuyla ilgili gerekli işlemler yapıldı ve ilgili kişiler hakkında soruşturma başlatılmıştır. Hayvanların öldürülmesi kesinlikle kabul edilemez" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!