Gerrard 2002 Dünya Kupasında yok

Güncelleme Tarihi:

Gerrard 2002 Dünya Kupasında yok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2002 17:20

İngiltere Milli Takımı'nın kilit oyuncularından Steven Gerrard'ın ameliyat olması gerektiği, bu durumdada 2002 Dünya Kupası'na katılamayacağı açıklandı.

Haberin Devamı

Liverpool'lu orta alan oyuncusu Steven Gerrard, geçen cumartesi günü Ipswich Town ile yapılan son maçta sakatlandı.Â

21 yaşındaki Gerrard'ın, dün Belçika'da yapılan ayrıntılı  tetkiklerden sonra ameliyat olmasına karar verildi. Genç futbolcuya gelecek hafta operasyon yapılacağı bildirildi.

Gerrard, Liverpool Kulübü'nün internet sitesinde konuyla ilgili yaptığı açıklamada, operasyondan sonra iyileşme döneminin 6 hafta süreceğini belirterek, bu durumda Dünya Kupası'na katılamayacağını, bunun büyük bir düş kırıklığı olduğunu söyledi.

Steven Gerrard, henüz 21 yaşında olduÄŸunu ve ileride büyük organizasyonlara katılma ÅŸansının bulunduÄŸunu da sözlerine ekledi ve takım arkadaÅŸlarına baÅŸarılar diledi. Bu durumda milli takımda menajer Goran Eriksson'u orta alanda büyük bir sıkıntı bekliyor.Â
Sol ayağı kırılan kaptan David Beckham'ın ise ilk maça yetişeceği belirtildi. Milli takımda savunmada görev yapan Gery Neville de ayağının kırılması nedeniyle kadro dışı kalmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!