Gergin bir döneme giriyoruz

Dün başladığımız, 21-29 Ağustos arasında oluşan sert Mars Merkür etkileşiminin ve 28 Ağustos’ta meydana gelecek ay tutulmasının (etkileri + /- 4 gün sürebilir) yaşamlarımız üzerinde yapabileceği olası etkilere karşı, kendimizi şimdiden hazırlamamız ve bu dönemin doğasının bizi gerilime sürükleyebileceğini düşünerek, bu zaman dilimini sakin ve kontrollü geçirmemiz için, dün başladığımız koruyucu astrolog ön bilgilendirme yorumlarına devam ediyorum.

BAŞAK: İş hayatınızda önemli pozisyondaki kişiler veya otorite konumundaki kişilerle problemler yaşayabilirsiniz. Dikkatsizlik ve anlama güçlüğü sorun yaratabilir. Sağlık, aşk ve arkadaşlık konularındaki gelişmeler özel dikkat gerektiriyor!

TERAZİ: Hukuksal konularda ve iş yerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz veya iş yeriniz değişebilir ya da iş yükünüz artabilir. Sizin veya çevrenizin sağlık sorunlarında artış olabilir. Gizli düşmanlıklara karşı tedbir alın!

AKREP: İşle veya parayla ilgili çıkar çatışmaları çevre ile ilişkilerinize zarar verebilir. Partneriniz veya çocuklarınızla ilgili konular yüzünden veya başka bir nedenle, arkadaşlık ilişkileriniz testten geçebilir ya da duyacağınız şeyler sizi üzebilir.

YAY: Ortak işler ve girişimler, evlilik veya farklı sözleşmeler için uygun bir zaman değil. Üstlerinizle, ailenizle veya evinizde (güvenlik, değişiklik, su sorunları) oluşacak sorunlar, olayları kopma noktasına getirebilir, sakinliğinizi korumalısınız.

OĞLAK: Seyahat, yurtdışı, hukuk, eğitim ve haberleşme ile ilgili işlerde sorunlar oluşabilir. Bir aile üyesi ile ilgili haberler sizi de etkileyebilir. Tüm gelişmeler ani ve hızlı olacağı için, uzun vadeli planlar yapmamanız gereken günlerdesiniz.

KOVA: Ortak girişimler, şans oyunları veya borsa gibi spekülatif yatırımlarda şansınız yüksek değil! Ani parasal kayıplar yaşamamak için, harcamalarınıza dikkat etmelisiniz (oldukça yüksek olacak gibi duruyor)! Özgürlük merakınızın ilişkinize zarar vermemesi için, partnerinizle ilişkilerinizde de sakinliğinizi bozmamalısınız.

BALIK: Aile ilişkileriniz testten geçiyor veya aile üyelerinin sorunları sizi de üzüyor olabilir. Partneriniz, arkadaşınız, ortağınız veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde meydana gelecek gelişmeler, bu kişiler hakkında ne kadar yanıldığınızı anlamanıza neden olabilir ve ilişkilerinize mesafe koymanız gerekebilir.
Yazarın Tüm Yazıları