Gerede’nin 'Küçük Yüzücüler'i

Bebekler havuz ve deniz keyfiyle tanıştı, onlar suyun tadını çıkarırken de Bennu Gerede’nin objektifine çok özel anlar yansıdı.

Gerede’nin fotoğraflarından oluşan Küçük Yüzücüler Fotoğraf Sergisi, mayo-bebek bezi Huggies Little Swimmers sponsorluğunda, 20 Temmuz günü Hillside Trio’da sanatseverlerle buluşacak. Sergide Bennu Gerede-Ahmet Ağaoğlu, Kaya Çilingiroğlu-Feraye Tanyolaç, Zeynep Tokuş-Alp Nuhoğlu, Burak Hakkı-Sema Şimşek, Murat-Ebru Pilevneli çiftlerinin çocuklarının da arasında bulunduğu toplam 25 bebeğin fotoğrafı yer alacak.

Ekimde evlenecek

Yarın akşam İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Parkı'nda müzikseverlerle buluşacak olan dünyaca ünlü DJ Tiesto, büyük aşk yaşadığı 19 yaşındaki fotomodel sevgilisi Stacey ile 10 Ekim’de evleneceğini açıkladı. Geçtiğimiz yıl Stacey uğruna Türk sevgilisi Mina’yı terk eden 40 yaşındaki DJ, düğün için şimdiden hazırlıklara başlamış. Hollanda Kraliçesi tarafından "Şövalye" unvanıyla onurlandırılan başarılı DJ, bu akşam da Bodrum Katamaran’da çok özel bir şovla hayranlarının karşısında olacak.

Dostlar buluştu

Bir açılış için Belek'te bulunan sosyetenin ünlü isimlerinden Gül Ergi, Arte Tahir, Arzu Kunt, Mehmet Kunt, Nuray-Okan Fenercioğlu lüksü dilden dile dolaşan Calista Luxury Resort'u görmeye gitti. Calista'nın sahibi Ali Özdoğan, eşi Mehtap Özdoğan ve Genel Müdürü Ali Kızıldağ sosyetik ziyaretçilerine bir öğle yemeği verdi ve daha sonra onlara oteli gezdirdi.

Sevgilisi uyurken saçını kesti

Saffet Arıkan, sevgilisi Muzi Karaata ile Bodrum'da tatilde... Ancak duyduğuma göre sevgililerin arasına kara kedi girmiş ve yaşanan tartışma Arıkan'a pahalıya mál olmuş! Saffet Bey'e çok kızan Karaata, gece uyurken onun saçlarını keserek intikamını almış. "Uyanıkken böyle bir şey yapamayacağım için uyumasını bekledim ve çok özen gösterdiği saçlarını makasla gelişigüzel kestim" diyen Muzi Hanım'ın bu muzipliği, Türkbükü'nde son günlerin en çok konuşulan konusu...

Altay sahnede

Dedeman Büyükçekmece Hotel&SPA'da akşamlar daha da hareketlendi. Otel içindeki Deep Club adlı gece kulübü müzik dünyasının sevilen isimlerini ağırlamaya başladı. Kulüpte 19 Temmuz akşamı da Altay'ın gala programı olduğunu belirteyim.

Bianca'da ateş yükseliyor

Ece Sükan'ın Davidoff markasından esinlenerek çektiği fotoğraflardan oluşan "Ateşiniz Var mı" sergisi İstanbul'dan sonra Bodrum'da... Fotoğraflar, 19 Temmuz akşamı Bianca Beach Club’da sergilenecek. Partiye İstanbul cemiyet hayatının ünlülerinin yanı sıra fotoğrafları çekilen isimlerden Tan Sağtürk, Bergüzar Korel, Ahu Yağtu, Engin Altan Düzyatan, Hande Subaşı, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı, Özge Ulusoy ve Didem Soydan da katılacak.
Yazarın Tüm Yazıları