Gerçekleşmeyen hayalim yok. Peki, nasıl yaptım?

Seminerlerimin hepsinde şunu söylerim;

Haberin Devamı

Her istek gerçek olabilir.


Bir çok kişi bu söylemimi iddialı bulsada ben abartılacak bir söylem olmadığını hem kendi deneyimlerimden hem de uygulattığım danışanlarımdan aldığım güzel sonuçlarını bildiren dönüşlerinden biliyorum.


GERÇEKLEŞMEYEN HAYALİM YOK!

Beni tanıyanlar, takip edenler tatsız başlayan hayatımı ve hikayemi bilir. O denli tatsız bir yaşamdan bugün bu noktalara gelebilmemde ki en büyük araçlardan biri aşağıda size sunacağım uygulamadır. Ben tüm hayallerime bu uygulama ile kavuştum. Ve yine bir çoğunun iddialı bulduğu bir şey söyleyeceğim; bu zamana kadar gerçekleşmeyen hiç bir hayalim yok!


Tabii ki uygulamayı yaparken önemle hassasiyet göstermeniz gereken bazı noktalar var. İstikrarlı olmalısınız. Tam bir odaklanma yaratmalısınız, bunun için özel zamanlar ayırmalısınız. Tüm zihninizi ve kalbinizi hayalinizle doldurmalısınız. Hayalleriniz söz konusu olduğunda bencil olmalısınız. Kasettiğim zararlı bir bencillik değil, “görmüyorum, duymuyorum, bilmiyorum” felsefesine sıkıca bağlanmalısınız. Tam bir pandoranın kutusu olmalısınız. Çevrenizdekilerin olumsuz, motivasyon düşüren söylemlerine kulak tıkamalısınız – duymuyorum – Size, “bak ben denedim olmadı, burada tecrübe konuşuyor” diyerek kendi başarısızlıklarından örnekler sunacaklardır görmezden gelmelisiniz – görmüyorum –


Artık düşünce gücüyle değişim yaratabilineceği bilimsel olarakta kanıtlandı. Oraya buraya bez bağlamaya, bir tutam bilmem ne yağıyla bilmem neyi karıştırıp oraya buraya sürmeye, yastık altlarına bir şeyler tıkmaya gerek yok. Düşünce gücünüzü kullanmayı öğrenin ve hayallerinize kavuşun.


Nasıl mı?


İşte beni hayallerime kavuşturan uygulama;

Haberin Devamı

HAYALLERİMİZİ – İSTEKLERİMİZİ NASIL GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ?


İstiyorum, olacak, diliyorum, inşallah olacak, gibi kelimeler ve bunlardan kurduğunuz cümleler, isteğinizi hep askıda tutar ve hep olmayı bekliyor hali oluşturursunuz. Hep istiyor, diliyor hali yaşanır. İsteğinizi olmuş bitmiş olarak düşünmek ve dile getirmek gerekir. Çünkü zaman denilen olgu, bizim güncel hayatta düşündüğümüz gibi yatay bir çizgi halinde; geçmiş, şimdi ve gelecek olarak gitmez. Fizik der ki, zaman dikeydir. Yani üst üste binmiş resim kareleri gibi her şey aynı anda yaşanır, geçmiş, şimdi ve gelecek aynı anda yaşanır. Bu yüzden, isteğinizi, olmuş-bitmiş şeklindeki cümlelerle isteyin. Mesela; "Ben sevdiklerimle birlikte, bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım ve evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar"


Meditasyon yaparak isteğinizi daha çabuk oluşturun. Yani, isteğinizi, dingin bir durumda, beyinde Alpha frekansı oluştuğunda düşünmeniz hatta hayal etmeniz, daha etkili olmasını sağlar. Alpha, gözünüzü kapattığınızda hemen oluşmaya başlar ve yaklaşık 5 dakika sürer.


Beyinde 4 farklı frekans Beta, Alpha, Tetha, Delta frekansları devamlı olarak üretilir ama yaşanan duruma göre biri daha fazlalaşır. ''Beta'' en hızlı dalga boyudur saniyede 15 - 40 dönüş yapar, günlük koşuşturmalarımızı yaparken oluşan "sinirlilik, stres" durumunda daha da döngüsü artan bir frekanstır. ''Alpha'' saniyede 7 - 14 dönüş yapar "mutlu, huzurlu ve öğrenme yeteneğimizin yüksek olduğu zamanlarda" oluşur. ''Tetha'' saniyede 4 - 8 dönüş yapar derin uykudan önceki haldir. Delta derin uykudayken ortaya çıkan bir frekanstır saniyede 0,1 - 4 dönüş yapar. Beyin zarı elektrik yüklü bir ağdır. Tüm bedende hücreler arası mesajlaşma, özelleşmiş kimyasal haberciler olan nörotransmitter'larla yapılır. Tüm bedende sinirlerden oluşmuş bir elektrik ağı vardır.


Meditasyonun birinci aşamada; Alpha frekansının beyinde üretilmeye devam etmesi için, gözünüz kapalıyken iki kaşınızın arasına bakın. Yani 20 derece yukarıya ve bu hali koruyun 2 dakika.

İkinci aşamada; tüm bedeninizi ayak başparmağınızdan başlayarak tek, tek rahatlatın. Örnek: Dikkatinizi rahatlatacağınız uzvunuza vererek "Ayak başparmaklarım rahatladı, sinirler rahatladı, damarlar rahatladı, kemikler rahatladı, tırnaklar rahatladı." Siz rahatlattıkça uzuvlarınızda bir sıcaklık ve karıncalanma oluşabilir. "Bu rahatlık ayaklarıma yayıldı ve şimdi ayaklarım" vs. En son beyninizi, düşüncelerinizi ve ruhunuzu rahatlattın. Bu rahatlatma işlemine siz meditasyonunuzu her gün yaptıkça vücut alışır ve benimser.

Üçüncü aşamasında; hoşunuza giden bir temayı istediğiniz şekilde süsleyip hayal edin. Mesela bir ormanda şırıl, şırıl akan bir nehrin kenarında dolaştığınızı veya kendinizi deniz kenarında dalgaların vurduğu tropikal bir sahilde uzanmış beyaz bulutlarla süslenmiş masmavi gökyüzüne bakarken hayal ederseniz zihninizi daha da rahatlatırsınız ve beyindeki Alpha frekansı daha da fazlalaşır. Muhtemelen vücudunuzu artık hissetmiyor gibi olacaksınız ve o derin rahatlığın içinde aydınlık beyaz veya renkli bir ışık görebilirsiniz, kendinizi yaratana teslim ettiğinizi hissedin. Huzur içinde sevgi hissedersiniz, isteğinizi işte o zaman düşünün. Detaylı bir şekilde içine duygularınızı da katarak hayal edin.


Örnek: Bir araba sahibi olmak istiyorsunuz. Nasıl hayal edeceksiniz?


1 - Hayalinizde, istediğiniz arabayı satan bir yere gidin. Saygıyla sizi karşıladıklarını, ikramlarda bulunduklarını gözlemleyin ve ne kadar mutlu olduğunuzu hissedin. Satıcının sizi sevdiğini hissedin. Size tümüyle sizin hayrınıza olacak şekilde bir arabanın satışını yaptığını gözlerindeki hayranlıkla karışık sevgide görün. Arabanın içine binin ve iç döşemesini okşayın, hissedin.


2 - Parayı satıcıya verdiğinizi, onun aldığını, evrakların hazırlanıp size verildiğini ve sizin arabanın sahibi olarak evraklara imza attığınızı hayal edin, görün. Artık sahibi olduğunuz arabanıza binip sokaklarda onu kullanmanın zevkini hissedin ve bunu sevdiğiniz biri ile kutladığınızı düşünün, hayal edin.


3 - Hayallerinizi evrene salın ve oluşmaları için gerekli her şeyin yapıldığını hissedin. Bunu yaparken şu cümleyi kullanmayı unutmayın: "istediğim, benim, sevdiklerimin ve bütünün en yüce hayrına olacak şekilde olur ve evren bunun için ne gerekirse oluşturur."


4 - Hırsla, sabırsızlıkla istemeyin, çünkü olmasını engelliyor. Bu duyguların frekansı daha hızlı döngü içinde olduğu için ağır bir enerji, isteğinizin üstüne taş koyulmuş gibi olur ve durdurur. Hiçbir şekilde hırs ve sabırsızlığı ima eden bir davranış veya düşüncede bulunmayın. Sabırlı olmanız, isteğinizde kararlı olduğunuzu vurgular ve bu inanç enerjisini yayar. Olacağına inanana tarzında davranışlarda bulunun, o şekilde düşünüp konuşun.


5 - Konuyla ilgili, yapabiliyorsanız eylemde bulunun- inançlı olduğunuzu vurgular. Yani araba istiyorsanız araba satan yerlere gidip istediğiniz arabayı inceleyin, alacak şekilde pazarlık yapıp sonra uğrayacağınızı söyleyip çıkın.


6- Böyle bir çalışma yaptığınızı henüz isteğiniz olmadan kimseye anlatmayın. "Hadi canım, saçmalama, olur mu öyle şey?" gibi, insanların negatif konuşma ve düşüncelerinin frekansları hem sizi hem de isteğinizin oluşmasını enerjisel anlamda etkileyecektir. Tabii ki kullandığınız metodu anlatmak bütünün hayrı için güzel bir şey, verdikçe alırız çünkü. Ancak bir istek uygulaması yaparken başkalarına detaylı bir şekilde anlatmayın. İsteğiniz oluştuktan sonra anlatmanızda bir sakınca yok, bilakis faydası var.


7 - Olumlu bir gelişme olduğunda aşırı heyecanlanıp herkese anlatmayın. Bu tutum isteğinizin olacağına inanamadığınızın enerjisini oluşturur. Ayrıca içinizde birikmiş olan, "olur" inancının enerjisidir isteğinizin olmasını sağlayan. Bu sizin içinizde kaldıkça isteğinizi size çeker, bu yüzden başkalarına anlatarak dışarı atmayın bu enerjiyi. Hep dingin bir hal, sakinlik, huzur, neşeli ve "Zaten öyle" gibi bir tavır gerekiyor.


8 - İstedikten sonra en ufak bir umutsuzluk yaratan durumda isteğinizi iptal edebilecek bir negatif düşünce veya söz sarf etmeyin. Siz huzurlu bir şekilde istediğinizin zaten olmuş şeklinde, yılmadan düşünmeye devam edin, olduğunu görürsünüz.


9 - Bugüne kadar hep sıralı düşünmeye alıştık, "Çok çalışırsam, para kazanırım, zengin olurum" gibi. Oysa evrende böyle bir sıralama yoktur. Şöyle düşünebilirsiniz: "Paranın bana gelmesi için neden gerekmez, para bana nedensiz de gelir. Ben, zengin ve lüks içinde yaşarım, şans ve parayı kendime mıknatıs gibi çekerim ve para gelir." Bunun oluşmasını evren her zaman sağlar, evrenin zenginliği sınırsızdır. İsteğiniz gerçekleşeceği zaman önünüze ummadığınız fırsatlar gelecektir, onları kullanmayı bilin. Bir şekilde bir olay, kişiler, bir şey vesile olur ve size para gelir. Bu olduğunda, vesileyi fark etmeniz önemli.


10 – İsterken olumsuz anlam taşıyan kelime veya cümleler kullanmayın. "Ben hasta değilim." yerine "Ben son derece sağlıklı bir insanım.", "Ben fakir değilim." yerine "Ben zengin ve mutlu bir insanım." Fakir, hasta gibi kelimeler negatif enerji yüklüdür. Kullandığınız kelimelerin taşıdığı anlama dikkat edin, hep pozitif, hem olumlu olsun.


11 - Aynı meditasyon'da birçok istekte bulunmayın. İsteğiniz tek ve belirgin bir istek olsun. Aynı anda birçok şey istemek düşüncelerin frekansını dağıtır, o zaman ya hiç biri gerçekleşmez ya da çok uzun zaman alır veya eksik oluşur. Her bir meditasyonda tek bir isteğe odaklanın.


Meditasyonunuzu her gün 1 kez yaparsanız çok iyi olur ama günde 2 kez yaptığınızda daha da iyi olacaktır.


Asla unutmayın ki; bir başkasını değiştiremezsiniz, onun istemediği bir şeyi yaptıramazsınız.


Ancak meditasyon sırasında onun ruhuna dokunup ikna edebilirsiniz. İkna olması için istekte bulunabilirsiniz.


Her şahısın özgür bir iradesi olduğunu hatırlayın. Şunu da unutmayın; siz muhtemelen korunuyorsunuzdur; o şahısla devam etseniz üzücü bir şeyler yaşayacak olabilirsiniz. Bir kapı kapandığında bir diğeri açılır.


Deneyimlerimizle öğrenir, bilgili hale geliriz. En önemlisi; birisine kötülük getirecek bir şey istiyorsanız unutmayın ki isteğiniz bir enerjidir, belli bir frekansı vardır ve frekanslar döngü halindedir. Frekanslar dairesel olarak döner, dolayısı ile sizin isteğiniz bir şekilde size geri dönecektir. Bunu göze alabiliyorsanız isteyin.

Haberin Devamı

Sevgilerimle
Ayça Akın
www.aycaakin.com
www.facebook.com/aycaakinofficial
www.instagram.com/aycakn
www.twitter.com/aycakn

Yazarın Tüm Yazıları