Geniş güvenlik önlemleri

Güncelleme Tarihi:

Geniş güvenlik önlemleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2016 18:55

Süper Lig'de bu akşam Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Kritik karşılaşma öncesinde Hüseyin Avni Aker Stadı'nın etrafında hareketlilik yaşanıyor. Yerel basının haberine göre çevre illerden, hattı Ağrı, Iğdır ve Van'dan polis takviyesi yapıldı. Dev maç öncesi iki takımin ilk 11'leri de belli oldu.

Haberin Devamı

Kentte dev maç öncesi geniş güvenlik önlemleri alındığı görülüd. Taraftarlar ise maça saatler kala bilet alarak takımlarını desteklemek için bilet kuyruğuna girdi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi Avni Aker stadyumu çevresinde güvenlik önemleri artırılırken çevre illerden emniyete takviye yapıldığı gözlendi. Haber 61'in haberine göre Avni Aker çevresindeki otobüslerde Ağrı, Iğdır ve Van'dan gelen polislerin yer aldığı görüldü.  Öte yandan polisleri almak için Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin de otobüs göndererek ekiplerin gelmesinde yardımcı olduğu öğrenildi.

Geniş güvenlik önlemleri

İŞTE İLK 11'LER:
Trabzonspor:
Onur, Salih, Bosingwa, Aykut, Musa, Güray, Okay, Özer, M. Ekici, Muhammet Demir, Cardozo
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Volkan Şen, Luis Nani, Robin van Persie

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!