Gençlik konseri iptal oldu

Güncelleme Tarihi:

Gençlik konseri iptal oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2015 01:21

Ünlü şarkıcı Hadise ile sevilen müzik grubu Athena’nın yarın akşam sahne alacağı Fanta Gençlik Festivali’nin Başkent konseri iptal oldu. Festival komitesi, iptal nedenini açıklamazken, “Festivale ara verildi” demekle yetindi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin dört bir yanına müzik ve eğlenceyi taşımak amacıyla bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Fanta Gençlik Festivali’nin 7 Ağustos’taki ‘Ankara’daki konseri’ iptal oldu. 3-28 Ağustos tarihleri arasında 13 şehirde gerçekleştirilmesi planlanan festivalde ünlü şarkıcı Hadise ile sevilen müzik grubu Athena’nın sahne alması planlanıyordu.
Festivalin Ankara ayağıyla ilgili kentin birçok noktasında billboard’lara duyuru afişleri yapıştırıldı. Ancak 3 Ağustos Tekirdağ, 5 Ağustos İzmit konserleri gibi Başkent’te Ankamall AVM’de düzenlenecek olan konser de iptal edildi.
Fanta Gençlik Festivali komitesi, ertelemenin asıl gerekçesini açıklamazken, Facebook hesaplarından şu duyuruyu yaptı:
“14. Fanta Gençlik Festivali kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklere ara verilmiştir. Yeni tarihler ve güzergahlarla ilgili bilgilendirme ayrıca yapılacaktır. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!