Genclere sabretmeliyiz

Güncelleme Tarihi:

Genclere sabretmeliyiz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Giray Bulak, takımının iniş-çıkışının nedenlerini değerlendirirken, ‘‘Genç bir kadro kuruldu. Futbolcuların uyum ve tecrübe kazanma süreçleri olmalı. Bu süreç uzur sürebilir’’ dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Giray Bulak, takımının sezon başından beri oynadığı futbol ve aldığı sonuçlardaki dalgalanmaların normal karşılanması gerektiğini söyledi. Bulak, ‘‘Genç bir kadro kuruldu. Farklı takımlardan alınan oyuncuların uyum ve tecrübe kazanma süreçleri olmalı. Bu süreç uzun sürebilir’’ dedi. ‘‘Genç futbolcuları, kulübün büyük hedeflerine kanalize olabilmek için büyük bir düşünce devrimi yaşaması gerekiyordu’’ diyen Bulak, ‘‘Taraftarının beklentisi büyük ve bu baskı genç oyuncuları olumsuz etkiledi. Genç oyuncularımız çok yetenekli. Zaman içinde de Trabzonspor'un yükünü kaldırabilecek seviyeye geleceklerini düşünüyorum’’ diye konuştu.

Bulak, takımın yeni yapılanma içine girmesi ve sakatlıkların takımın istikrar tablosunda önemli rol oynadığına değindi. Ankaragücü maçında Osman, Abdulkadir, Selim, Fatih, Vugrineç ve Tamer'in sarı kart görmesi Bulak'ı tedirgin etti. Bulak futbolcularını Adanaspor maçı öncesi kart görmemeleri konusunda uyardı.

Tetteh'e kulüp bulunamıyor

TRABZONSPOR'da Giray Bulak'ın satılmasını istediği Ganalı futbolcu Emanuel Tetteh'in bir süredir görüştüğü Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Emirat ile anlaşamadığı bildirildi. Başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın Tetteh'i Bursaspor'a Ender'e karşılık takas olarak vermek istediği, ancak yeşil beyazlıların öneriyi kabul etmediği öğrenildi. Tetteh'in 31 Ocak tarihine kadar bir başka kulübe transfer olamaması halinde Trabzonspor'a döneceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!