Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez'in yerine Ümit Özat göreve geldi

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliğinde İbrahim Üzülmezin yerine Ümit Özat göreve geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 21:32

Spor Toto Süper Lig ekibi Gençlerbirliği teknik direktör İbrahim Üzülmez'in görevine son verildi. Ankara temsilcisinin yeni teknik direktörü Ümit Özat oldu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği yönetimi ile İbrahim Üzülmez'in toplantısı sona erdi. Taraflar karşılıklı olarak sözleşmeyi feshettiler.

ÜZÜLMEZ: "HELALLEŞEREK YOLLARIMIZI AYIRMAYA KARAR VERDİK" 
Teknik direktör İbrahim Üzülmez ise karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını belirterek, "Oturduk, konuştuk, anlaştık. Helalleşerek yollarımızı ayırmaya karar verdik." diye konuştu. 

Gençlerbirliği'nde önemli bir tecrübe edindiğine değinen genç teknik adam, "Göreve başladığımızda Gençlerbirliği zor durumdaydı. Güzel bir sinerji yakaladık ve takımı bulunduğu durumdan kurtardık. Bu sezon için de iyi çalıştık ama olmadı. Elbette görüş ayrılıklarımız da oldu. Gençlerbirliği'ne başarılar diliyorum. Çok önemli bir tecrübe yaşadım." ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

SON 5 HAFTA 3 PUANLA TANIŞAMADI 
Gençlerbirliği, başarılı performansını ligde 6. haftadan itibaren sürdüremedi. 6. haftada deplasmanda oynadığı Akhisar Belediyespor maçından golsüz eşitlikle ayrılan Gençlerbirliği, 7. haftada sahasında Galatasaray'a 1-0 kaybetti. 8. haftada Rize deplasmanından 2-1'lik yenilgiyle ayrılan kırmızı-siyahlılar, 9. haftada sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıktan sonra 10. haftada deplasmanda Antalyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Ligin son 5 haftalık bölümünde sadece 2 gol atan başkent ekibi, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Gençlerbirliği, son 5 haftada galibiyet alamazken, 11 puan ve averajla 9. sıraya geriledi. Gençlerbirliği, 2015-2016 sezonunun ilk 10 haftalık bölümünde ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi yaşamıştı. 

Haberin Devamı

Gençlerbirliğinde İbrahim Üzülmezin yerine Ümit Özat göreve geldi

ÜMİT ÖZAT DÖNEMİ BAŞLIYOR...
Öte yandan Lig Tv'nin haberine göre, Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ümit Özat geçecek. Ümit Özat geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig ekibi Samsunspor ile sezona başlamış daha sonra Spor Toto Süper Lig takımı Mersin İdman Yurdu'nu çalıştırmıştı.

BAKMADAN GEÇME!