Gençlerbirliği'nde altyapı atağı

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliğinde altyapı atağı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2014 01:45

Kırmızı-siyahlılar, yerli isimleri kadroya katma konusundaki çalışmalara hız verdi. Geleceğin yıldızı olabilmek için 2000-2001 doğumlu 160 çocuk Beştepe’deki seçmelere katılırken, yönetim, 19 yaşındaki Ümit Milli futbolcu Taylan Antalyalı’nın transferi için Bucaspor kulübüne 1.5 milyon TL bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Gençlerbİrlİğİ kulübü bir taraftan altyapısına yeni yıldızlar kazandırmak izin seçmeler düzenlerken, diğer taraftan genç isimleri, büyük bonservis bedelleri ödeyerek Beştepe’ye getiriyor. Bunun son örneği Bucaspor’dan alınan Taylan Antalyalı oldu. Kulübün, yeni futbol sezonu kapsamında bir kez daha açtığı, ‘Gençlik Geliştirme Programı’ seçmeleri start alırken, geleceğin yıldızı olabilme umudunu taşıyan 2000-2001 doğumlu 160 çocuk, Beştepe’deki Tesislerde antrenörlerin gözüne girebilmek için yarıştı. Aynı saatlerde de Gençlerbirliği ile Bucaspor arasında yürütülen Taylan Antalyalı’nın transferi konusundaki görüşmeler tamamlandı. Adı, Trabzonspor ve Fenerbahçe ile de anılan 19 yaşındaki Ümit Milli futbolcu, Gençlerbirliği ile anlaştığını sosyal medyadaki kendi hesabından duyururken, bu transfer için Başkent ekibinin, PTT 1. Ligde mücadele eden Bucaspor’a 1.5 milyon TL bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.
Genç futbolcunun Gençlerbirliği ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi. Futbola Muğlaspor altyapısında başladıktan sonra Bucaspor’a transfer olan ve burada profesyonelliğe adım atan 19 yaşındaki Taylan Antalyalı, kulübüne veda ederken, “Bu zamana kadar emeği geçen başta Bucaspor Akademisi olmak üzere herkese teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

SEÇMELER BİR HAFTA SÜRECEK

Yeni futbol sezonu “Gençlik Geliştirme Programı” hazırlıkları kapsamında Gençlerbirliği’nin yaptığı alt yapı seçmeleri bir hafta sürecek.
1995 ile 2001 doğumlular arasında yapılacak seçmelerin ilk iki yaş grubunun seçmeleri tamamlandı. 1998 doğumlular 11 Haziran Çarşamba, 1997 doğumlular 12 Haziran Perşembe, 1996 doğumlular 16 Haziran Pazartesi ve 1995 doğumlular 17 Haziran Salı günü seçmeye çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!