Gençlerbirliği Ufuk Özbek'i denedi

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliği Ufuk Özbeki denedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2010 15:11

Süper Lig'in son haftasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Gençlerbirliği, 2 günlük iznin ardından bugün hazırlıklara başladı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Thomas Doll yönetiminde gerçekleşen antrenmana kart cezalısı Cem Can ve kaleci Ulaş katılmadı.

Öte yandan Galatasaraylı oyuncu Barış Özbek'in Almanya'dan gelen kardeşi Ufuk Özbek'in denenmek üzere katıldığı idmanı, Gençlerbirliği'nin kadrosuna katmak istediği Manchester United takımında 8 maçta görev almış İskoçyalı orta saha oyuncusu 29 yaşındaki Michael Stewart da takip etti.

Transferde hareketli günlerin yaşandığı Gençlerbirliği'nde kalacak ve gidecek futbolcular ve yeni transferler şekilleniyor. Takım kaptanı İlhan Eker ve Kerem Şeras ile hafta içerisinde bir görüşme yapacak olan Gençlerbirliği yönetimi, Billy Mehmet ile ön protokol yaptı ve anlaşıldığı taktirde Michael Stewart'a da imza attıracağı belirtildi. Ayrıca, Avusturalya ve Hollanda'da futbol kariyerini sürdüren iki Türk oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen başkent temsilcisi, 10 gün içinde transfer çalışmalarına son verecek.

Haberin Devamı

Bu arada Sandro, Tozo ve Kahe ile tekrar anlaşma yapılmayacak. Jurica Vranjes, Ivan Radeljıc, Patiyo ve Dijite"ye ise kulüp bulmaları söylenecek . Başarılı orta saha oyuncusu Burhan Eşer'in kulüpten ayrılmak istediğini yönetime iletirken bu sezon Antalyaspor'a kiralık oynayan Michael John Jedinak'ı da yurt dışından 2, Türkiye'den ise 3 kulübün istediği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!