Gençlerbirliği, Sırp rakibine diş geçiremedi

Güncelleme Tarihi:

Gençlerbirliği, Sırp rakibine diş geçiremedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2012 17:59

Gençlerbirliği'nin, Ankara'nın başkent ilan edilmesinin 89. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Sırbistan'ın FK Rad takımıyla oynadığı özel maç 1-1 sona erdi.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Gençlerbirliği, Ferhat, Tayfur, Mehmet Sedef, Kulusic, Tosic, Cem, Mehmet Kara, Yusuf, Onur, Jimmy ve Zec, FK Rad ise Danilovic, Vitas, Mitrovic, Lekovic, Jovanovic, Gnjatic, Mrkela, Luka, Ljubinkovic, Petrovic ve Milosevic ilk 11'iyle başladı.

Hakem Ali Palabıyık ve yardımcıları Selçuk Yılmaz ile Osman Karakaş'ın yönettiği maçta misafir ekip, 22. dakikada Ljubinkovic'in ceza alanının dışından sert şutunda fileleri havalandırmasıyla 1-0 öne geçti.

Kırmızı-siyahlı ekip bu gole 7 dakika sonra Jimmy Durmaz ile cevap verdi. Jimmy'nin 29. dakikada ceza alanının dışından sert şutunda meşin yuvarlak kaleci Danilovic'in müdahalesine rağmen gol çizgisini geçti.

Karşılaşma 1-1 sona erdi. Karşılaşmanın devre arasında Ankara Kulübü Seymen ekibi gösteri sundu. Seymenlerin gösterisi statta bulunan az sayıda seyirci tarafından coşkuyla alkışlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!