Gençler Yanal’a karşı

Güncelleme Tarihi:

Gençler Yanal’a karşı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 01:16

Kırmızı-siyahlılar, tecrübeli teknik adam ile çıkışa geçen Trabzonspor’a konuk oluyor.

Haberin Devamı

Süper Ligde oynadığı son iki maçı 2-2’lik beraberlikle tamamlayan Gençlerbirliği, zorlu bir deplasmanda puan savaşı verecek. Kırmızı-siyahlılar, Teknik Direktörlüğe Ersun Yanal’ı getirdikten sonra çıkışa geçen, lig maçında Galatasaray’ı deplasmanda 3-0, UEFA Avrupa Liginde de Metalist Kharkiv’i evinde 3-1 ile geçen Trabzonspor ile karşılaşacak.
Başkent ekibinin Teknik Direktörü İrfan Buz, 2 maçta hem oyun hem de skor olarak güçlenen ve motivasyonu üst düzeye çıkan bir rakibe karşı mücadele edeceklerini belirtip, “Maçın deplasmanda olması işimizi daha da zorlaştıracak gibi duruyor. Ancak, bizim de oyun olarak yükselen bir grafiğimiz var ve her maçta mücadele gücümüz daha da artıyor. Çekişmesi ve heyecanı büyük bir maç olacak. Bizim hedefimiz her maçtan puan koparmak” diye konuştu.
Trabzonspor ile Gençlerbirliği, bugünkü maçla ligde birlikte 61’inci randevuya çıkacak.
Geride kalan 60 müsabakada, Trabzonspor’un galibiyetlerde 35-11 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, 14 karşılaşmada ise sahalardan beraberlikle ayrıldı.
Gençlerbirliği’nde kart cezalısı Doğa ile sakatlığı bulunan Nizamettin forma giyemeyecek. Uğur’un durumu ise maç saatinde belli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!