Genç TÜMSİAD’tan Rektör Tamer Yılmaz’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Genç TÜMSİAD’tan Rektör Tamer Yılmaz’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 15:28

GENÇ TÜMSİAD’TAN REKTÖR TAMER YILMAZ’A ZİYARET

Genç TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Başkanı Ercan İnce, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
İnce, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Rektör Yılmaz’a derneğin faaliyetleri ve projeleri anlattı. İnce, “Biz Genç TÜMSİAD Gaziantep Şubesi olarak maneviyatı içinde barındıran bir eğitim anlayışını destekliyoruz ve üyelerimizle bu doğrultuda faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Hayat boyu öğrenmenin ve sürekli eğitimin değerinin bilincindeyiz. Halen devam ettirdiğimiz girişimcilik eğitimlerimizin yanı sıra, geçtiğimiz süre zarfında İpek Yolu Kalkınma Ajansı ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Beden Dili ve İletişim seminerlerimiz olmuştur. Haftalık olarak düzenlediğimiz ekonomi bültenlerimiz, ayda bir defa üyelerimiz tarafından yapılan sunumlar ve üç ayda bir yayımladığımız dergimiz de eğitimli bireyler olmaya verdiğimiz önemin birer göstergesidir. Hasan Kalyoncu Üniversitesi de bu bağlamda hem şehrimiz için hem de ülkemiz için çok önemli faaliyetler yürütmektedir, bundan sonraki etkinliklerimizde sizlerin desteğini görmek en büyük arzumuzdur” dedi. İnce, aynı zamanda Yüksek Lisans programını başarıyla tamamladığı ve halen Doktora öğrencisi olduğu Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin şehrin ve ülkenin açısından önemli bir üniversite olduğunu da belirtti. Rektör Yılmaz ise “Genç TÜMSİAD’ı yakından takip ediyorum, üyelerine faydalı eğitimler düzenliyor. Başarılar diliyoruz” dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, Genç TÜMSİAD’ın yönetim kurulu üyeleriyle ayrı ayrı ilgilendi. Birlik ve beraberliğin ülke için önemini vurgulayan Rektör Yılmaz, STK’ların da ülkedeki birlik ve beraberliğin sağlanması için önemli birer bel kemiği olduğunu belirtti.
Rektör Yılmaz, bundan sonra ki dönemlerde Genç TÜMSİAD’ın gerçekleştireceği projeler de ve faaliyetler de destekçileri olacaklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!