Genç oyunculardan memnun değilim

Güncelleme Tarihi:

Genç oyunculardan memnun değilim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2011 00:00

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, genç oyuncuların henüz istediği performansta olmadığını belirterek, “Genç oyuncularımızın uzun vadede bu ligi götürebilecek durumları yok. Zaten birçoğu kamp dönüşü bizden ayrılacak. Buradan çok kişi gider” dedi.

Kafkas, dün Almanya'nın Münih kentinde oynadıkları ve sahadan 3-1 yenik ayrıldıkları Rusya'nın Rubin Kazan maçının değerlendirmesini yaptı.

Lig ve UEFA Kupası maçı hazırlıklarının devam ettiğini ifade eden Kafkas, “Oyunun ilk 60-65 dakikasında iyiydik. Zaten tam kadroyla oynadık. Oyuncu değişikliğinden sonra biraz sıkıntı yaşadık. Maalesef genç oyuncularımız istediğimiz durumda değildi. İşin özeti bu. Oyuncu değiştirdikten sonra maalesef sıkıntı yaşadık. Birçoğu bizde olmayacak” diye konuştu.

“Önemli olanın lige hazır hale gelmek” diyen ve tam ayarında oynadıkları zaman takımın gücünün olduğunu, ama sayısal olarak eksikleri olduğunu belirten Kafkas, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu, oyuncularımızın katılımıyla daha iyi olacak. Ama mutlaka transfer yapmamız gerekiyor. Bu çok açık ve net gözüküyor. Çünkü genç oyuncularımızın uzun vadede bu ligi götürebilecek durumları yok. Zaten birçoğu kamp dönüşü bizden ayrılacak. Buradan çok kişi gider. Transfer konusunda iki yabancı oyuncu kesin alacağız. Bunlar bir orta saha ve bir santrfor olacak. Büyük ihtimalle bunu gerçekleştireceğiz.”

Kafkas, iki hazırlık maçında da kalede şans verdiği Mahmut Bezgin'in performansını iyi bulduğunu söyledi.
UEFA Avrupa Ligi İkinci Ön Eleme Maçı'nda karşılaşacakları FC Minsk takımını da değerlendiren Tolunay Kafkas, “Minsk, zaten biliyorsunuz disiplinli, iyi, genç ve koşan bir takım. Zaten bunu hep beraber orada göreceğiz. Birinci turda ne sonuç alacağımız önemli” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!