Genç işadamlarına Bitcoin anlatıldı

Güncelleme Tarihi:

Genç işadamlarına Bitcoin anlatıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2018 11:09

Genç işadamlarına Bitcoin anlatıldı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD), Hotel Su'da üyelerine yönelik 'Blockchain ve Geleceği, Kripto Paralar ve Yeni Kullanım Alanları' konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Antalya Bilim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Dr. Ali Cem Başarır'ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıya ANTGİAD üyeleri katıldı. Dr. Ali Cem Başarır yaptığı sunumda, Bitcoin ile başlayan ve diğer kripto paraların internet üzerinden kullanıma sunulması ile para ve finansal sistemleri kökünden sarsacak bir paradigma değişimi yaşandığını ifade etti.

Bitcoin ve kriptoparaların alışverişte kullanılabildiğini anlatan Dr. Başarır, gerçek para ile alınıp satıldığını, finansal sistemlerde değer olarak kabul edildiğini vurguladı. Toplantıda mevcut para sistemi, Blockchain'e giriş, Bitcoin tarihçesi, kripto paralar ve sağladıkları avantajlar, kripto paranın riskleri ve tehlikeler, kripto para madenciliği, kripto para exchange, ICO (Initial Coin Offering) konularına değinildi, yatırımcı ve yeni başlayanlar için bilgiler verildi.

Soru-cevap ile devam eden toplantı sonunda ANTGİAD Başkanı Mustafa Cengiz, Dr. Başarır'a Antalya tanıtım kitap seti hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!