Gelinle damat, babaannelerini hastanede ziyaret etti 

Güncelleme Tarihi:

Gelinle damat, babaannelerini hastanede ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2018 14:23

Gelinle damat, babaannelerini hastanede ziyaret etti 

Haberin Devamı

BİLECİK,(DHA)- EVLENECEKLERİ gün rahatsızlanarak hastaneye yatırılan babaanneleri Sebahat Elmas'ı düğün töreni öncesi ziyarete giden damat ve gelin geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Bedir ve Elmas ailelerinin çocukları olan Kübra ve Uğur dünya evine girmek aşamasındayken, çok sevdikleri babaanneleri olan 82 yaşındaki Sebahat Elmas düğün günü rahatsızlanarak Bilecik Devlet Hastanesi'ne yatırıldı. Bunun üzerine tüm hazırlıkları yapmış olan genç çift Kübra ve Uğur, Gökkaya Park'ta yapılacak olan düğünlerine saatler kala damatlık ve gelinlik ile hastaneye gelerek babaannelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak ellerinden öptüler.Damat Uğur Elmas, bu mutlu günlerinde babaannelerinin düğüne gelememesinin burukluğunu yaşadığını belirterek, "bugün bizim düğünümüz vardı. Babaannem hasta olduğu için gelemedi. Bu yüzden biz onu ziyarete geldik. İnşallah iyileşir, Allah şifalar versin"DEDİ.
Diğer yandan Gökkaya tesislerindeki görkemli düğünde düğün sahipleri Şekernaz ve Nizam Bedir ile Nuran Zafer Elmas aileleri misafirleri ile tek tek ilgilendiler. 
--

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!