Gelenek yıkan düğünde her şey sıra dışı

Güncelleme Tarihi:

Gelenek yıkan düğünde her şey sıra dışı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2009 00:00

Gizem Berk ve Doruk Coşkunsu dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Geleneklerin yıkıldığı törende siyah konsept kullanıldı, düğün için özel gazete bastırıldı ve gelin hanım mini bir konser verdi.

ANKARALI işadamı Doruk Coşkunsu ile diş hekimi Gizem Berk 3 yıl önce ortak arkadaşlarının düzenlediği yemekte tanıştı. Tanıştıktan sonra arkadaş olan ikilinin birliktelikleri kısa sürede aşka dönüştü. Birlikteliklerini resmiyete dökme kararı alan çift rengárenk bir törenle dünya evine girdi.

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden, Güneş Tav, Deniz Atalık Gürsan ve Nalan Kolcuoğlu’nun şahitliğinde hayatlarını birleştiren imzaları atan ikili, konuklarına nikah sonrası ilginç sürprizler hazırlamıştı. Törenin ardından havuz başına geçen davetliler, ilk olarak genç çiftin videolarının yer aldığı slayt gösterisini izledi. Videonun ilginç yanı ise Coşkunsu çiftinin 40 yıl sonraki hallerinin yansıtılmış olmasıydı. Gerek kostüm ve makyajları, gerekse yaptıkları rollerle ünlü komedyenlere taş çıkaran genç çift, davetlileri kahkahaya boğdu. Video gösterisi sonrası havuza kurulan köprüde yürüyerek geceye katılan ikili, başarılı danslarıyla da büyük alkış aldı.

Düğün için gazete bastırdılar

GÖRKEMLİ gelinliğiyle herkesi büyüleyen gelin Gizem Coşkunsu’nun eşine küçük bir sürprizi vardı. Sahneye çıkarak damat için bir şarkı söyleyen Coşkunsu, eşi ve konuklardan büyük alkış aldı. İlginç düğün törenini renklendiren bir başka olayda davetlilere genç çiftin düğün haberlerinin yer aldığı gazetelerin dağıtılmasıydı. "Yılın Düğünü. Gizem-Doruk Az Önce Evlendiler" başlıklı haberin spotunda, "Biraz önce şahit olduğunuz yılın düğününün hiçbir yerde bulamayacağınız perde arkası olaylarını açıklıyoruz" yazıyordu.

Balayı için Amerika’ya uçtular

GECENİN en dikkat çeken yanı ise düğünlerin gelenekselleşen rengi beyazın yerine siyah konseptin kullanılmasıydı. Davetlileri de şaşkına çeviren konsept hakkında, gelin hanımın yorumu "Siyah ve beyazı çok seviyoruz. Konsept siyah, gelinlik beyaz. Yanlış anlaşılmasın Beşiktaşlı değiliz" oldu. Coşkunsu çifti birbirinden renkli görüntülerle hafızalara kazınan düğün töreni sonrası, balayını geçirmek için Amerika’nın yolunu tuttu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!