Geleceğin yıldızları Türkiye'ye geliyor

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin yıldızları Türkiyeye geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2012 15:33

Türkiye, tarihinin en büyük futbol organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. FIFA’nın en büyük ikinci, dünyanın da en büyük gençlik şampiyonası olan FIFA U20 Dünya Kupası önümüzdeki yıl 21 Haziran – 13 Temmuz tarihlerinde ülkemizde düzenlenecek.

Haberin Devamı

Kısacası geleceğin yıldızlarını 2013’te canlı olarak izleme fırsatı bulacağız. Biletler ise şu an internet üzerinde satışta ve www.tff.org’dan alınabiliyor.

Antalya, Bursa, Gaziantep, Kayseri, İstanbul, Kayseri, Rize ve Trabzon’un ev sahipliği yapacağı FIFA U20 Dünya Kupası’na 24 ülke katılacak ve turnuva boyunca toplam 52 maç oynanacak. Açılış maçının Büyükşehir Belediyesi Kadir Has, final müsabakasının ise Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanacak turnuvada mücadele edecek 24 takımdan 11’î ise belli.

Ev sahibi Türkiye’nin yanı sıra İspanya, İngiltere, Fransa, Portekiz, Yunanistan, Hırvatistan, Özbekistan, Irak, Avustralya ve Güney Kore finallere yükselmeyi garantiledi. Şampiyonaya Afrika, Güney Amerika, Kuzey-Orta Amerika ve Karayipler ile Okyanusya Kıtası’ndan katılacak takımlar ise sonraki günlerde belli olacak.

Birçok star bu turnuvada tanındı

Önümüzdeki yıl 19. Düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası tarihinde oynamış ve daha sonra futbol yıldızı olmuş  ise birçok futbolcu var. İşte bu isimlerden bazıları:  Marco Van Basten, Diego Armando Maradona, Enzo Francescoli, Robert Prosinecki, Davor Suker, Zvonimir Boban, Predrag Mijatovic, Bebeto, Luis Figo, Rui Costa,Fernando Morientes, Esteban Cambiasso, Thierry Henry, David Trezeguet, Michael Owen, Nicolas Anelka,Diego Forlan, Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Dani Alves, Sergio Agüero ve Lionel Messi…

Haberin Devamı

Biletler satışta

FIFA U20 Dünya Kupası’nın biletleri ise şu an internet üzerinden paketler halinde satılıyor. İşte bilet satışı hakkında detaylı bilgiler:
FIFA U20 Dünya Kupası’nın biletleri şu internet adresinden satılıyor: http://fu20wctickets.fifa.com/tr/
FIFA U20 Dünya Kupası biletleri FIFA’nın resmi sitesi olan www.fifa.com üzerinden satılıyor. Bilet sayfasının linkine TFF’nin resmi sitesi olan www.tff.org ‘dan da ulaşılabiliyor. Bilet satışı hakkında bilgi almak isteyenler de Biletix’in 0216 556 98 05 no.lu telefonunu arayabiliyorlar.

BİLET FİYATLARI VE DİĞER ÖNEMLİ BİLGİLER:

Biletler, turnuvanın kura çekiminin yapılacağı 25 Mart 2013’e kadar sadece paket halinde satılacak. Sporseverler, İstanbul, Kayseri ve Bursa’da oynanacak maçların biletlerini grup paketi, eleme turları/final paketi ya da toplu paket halinde; Antalya, Gaziantep, Rize ve Trabzon’da oynanacak karşılaşmaların biletlerini ise, 25 Mart’a kadar sadece tüm maçları kapsayacak tek bir paket halinde satın alabilecek.

25 Mart’tan sonra ise futbolseverler, istedikleri tek bir maça bilet alma fırsatına da kavuşacaklar. Paket bilet satışlarına ise 15 Mayıs’a kadar devam edilecek.
Paket biletler, 14 Aralık’a kadar sadece VISA Card sahipleri tarafından yüzde 25 indirimle satın alınabilecek. 15 Aralık’tan itibaren ise tüm kredi kartı sahipleri biletleri satın almaya başlayabilecek.

Bilet fiyatlarına 15-31 Aralık arası yüzde 20, 1 Ocak-24 Mart arası yüzde 15, 25 Mart-15 Mayıs arası da yüzde 10 indirim de uygulanacak. Tek maç bilet satışlarında ise indirim uygulanmayacak.

Haberin Devamı

İNDİRİMSİZ BİLET FİYATLARI İSE ŞU ŞEKİLDE:

Grup ve 2. Tur Maçları:

1. Kategori: 39 TL
2. Kategori: 29 TL
3. Kategori: 19 TL

Çeyrek Finaller:

1. Kategori: 49 TL
2. Kategori: 39 TL
3. Kategori: 19 TL

Yarı Finaller:

1. Kategori: 59 TL
2. Kategori: 39 TL
3. Kategori: 29 TL

Final

1. Kategori: 65 TL
2. Kategori: 45 TL
3. Kategori: 35 TL

Diğer yandan VIP ağırlama bileti almak isteyen futbolseverler de, turnuvanın bilet satış sayfasından VIP Talep Formu’nu doldurarak bilet talebinde bulunabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!