Geleceğin Ronaldo'su Fener'e geliyor

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin Ronaldosu Fenere geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2010 10:54

Santos ve Cristian’ın alındığı Corinthians’ta forma giyen 20 yaşındaki golcü için faksla resmi teklif yapan F.Bahçe yönetimi, rakamı 10 milyona çıkartırsa transfer bitecek.

Haberin Devamı

Dentinho'nun golleri/ Video

Dentinho/ Foto Galeri

Gökhan Ünal Fenerbahçe'de

Gökhan Ünal transferini bitiren ama Roberto Carlos’tan boşalan yabancı kontenjanı için de oyuncu aramaya devam eden yönetim, Brezilya’dan vazgeçmiyor.

Feridun Niğdelioğlu' nun haberine göre Kanarya, sezon başında 12 milyon Euro’ya alınan Andre Santos ve Cristian’ın eski kulübü Corinthians’ta forma giyen Dentinho lakaplı Bruno Ferreira Bonfim’e önceki gün ilk resmi teklifini yaptı. Faksla yapılan bu teklifin rakamı da tam 8.5 milyon Euro.

Bu kulübe yeni transfer olan Carlos’un da transfer için F.Bahçe yönetimine aracı olduğu bildirilirken Corinthians, Dentinho’ya 12 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli istiyor.

Yine de 10 milyon Euro’ya oyuncularını F.Bahçe’ye vermeyi düşünen Brezilya kulübü ile sarı-lacivertlilerin anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. 1989 doğumlu olan forvet oyuncusu, 3 sezon önce Corinthians’ın alt yapısından A Takım’a yükseldi. Profesyonel futbol kariyerinde 3. sezonunu geçiren Dentinho, bu sezon oynadığı 29 maçta 9 gol 3 asistlik bir grafikle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

F.Bahçe yönetimi Avrupa’da da takip altında tutulan Sambacı’nın iyi bir transferin dışında çok iyi bir yatırım olduğunu düşünürken, genç yıldız geçen sezon da 28 maçta 14 gol atarak ’istikrarlı’ bir oyuncu olduğunu gösterdi.

Nobre'den beri her sezon belli bir gol sayısını yakalayan forvet bulamayan yönetim, yepyeni bir yıldız yaratmak için Dentinho’ya gerekli olan 10 milyon Euro’yu vermeya kararlı. Oyuncunun uyum süreci de eski takım arkadaşları Santos ve Cristian’ın yardımlarıyla çözülecek.

GÜİZA GİDİYOR MU?

Gökhan'ın ardından Dentinho’yu da almayı planlayan ve takımdaki en zayıf bölge olarak gözüken forveti hattını 2’den 4 adaya çıkartan F.Bahçe, Güiza’yı her an elden çıkartabilir.

Çünkü teknik direktör Christoph Daum’un tek forvetli sisteminde 4 forvet çok lüks olarak gözüküyor. Yönetim, Manchester City, Blakburn, Villarreal ve A.Madrid’in almaya hazır olduğu İspanyol yıldıza 10 milyon Euro’luk bir teklif bekliyor.

DENTINHO KİMDİR?

Haberin Devamı

Tam adı: Bruno Ferreira Bonfim
Doğum Tarihi: 19 Ocak 1989
Doğum yeri: Sao Paulo, Brezilya
Boyu: 1.75 m
Kulübü: Corithians (80 maçta 15 gol)

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!