Güncelleme Tarihi:
MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, bu yıl 5'incisi düzenlenen Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'na katılan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık bölümü öğrencileri, 1 altın, 7 gümüş ve 6 bronz madalya kazandı.
Geçen ay İstanbul'da yapılan 14.Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yarışması'nda 4 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplam 10 madalya kazanan Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri, beşinci kez düzenlenen Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'nda da 1 altın, 7 gümüş ve 6 bronz olmak üzere 14 madalya kazandı. Fethiye Şef Mavi Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen Şef Mavi Ulusal Yemek Yarışması'nda "Üniversite Ekip" kategorisinde yarışan İrem Tuna, Fatmanur Demirci ve Ayşenur Arslan, 3 gümüş madalya elde ederken, Ata Koral, Can Algan, Uğur Kamer, Müslüm Akıncı, Muhammed Yasin İlhan ve Ali Türkmen de 6 bronz madalya aldı. Bireysel yarışmalarda ise Olcay Yücel altın madalyanın sahibi olurken, Nejdet Oğuz, Oğuz Ünlüova, Atakan Kaçak ve Safa Kuşgöz de 4 gümüş madalyayla döndü.
Ediz VERDİOĞLU / DİDİM (Aydın), (DHA)
FOTOĞRAF