Geleceğin aşçıları ödülleri topladı

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin aşçıları ödülleri topladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 10:46

Geleceğin aşçıları ödülleri topladı

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, bu yıl 5'incisi düzenlenen Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'na katılan Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) Aşçılık bölümü öğrencileri, 1 altın, 7 gümüş ve 6 bronz madalya kazandı.

Geçen ay İstanbul'da yapılan 14.Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yarışması'nda 4 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplam 10 madalya kazanan Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri, beşinci kez düzenlenen Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'nda da 1 altın, 7 gümüş ve 6 bronz olmak üzere 14 madalya kazandı. Fethiye Şef Mavi Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen Şef Mavi Ulusal Yemek Yarışması'nda "Üniversite Ekip" kategorisinde yarışan İrem Tuna, Fatmanur Demirci ve Ayşenur Arslan, 3 gümüş madalya elde ederken, Ata Koral, Can Algan, Uğur Kamer, Müslüm Akıncı, Muhammed Yasin İlhan ve Ali Türkmen de 6 bronz madalya aldı. Bireysel yarışmalarda ise Olcay Yücel altın madalyanın sahibi olurken, Nejdet Oğuz, Oğuz Ünlüova, Atakan Kaçak ve Safa Kuşgöz de 4 gümüş madalyayla döndü.

Ediz VERDİOĞLU / DİDİM (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!