Geleceğin aşçıları Didim'e Edirne'den madalyalarla döndü

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin aşçıları Didime Edirneden madalyalarla döndü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 14:10

Geleceğin aşçıları Didim'e Edirne'den madalyalarla döndü

Haberin Devamı

AYDIN Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, 7-8 Mayıs tarihlerinde Edirne'de düzenlenen 1.Uluslararası Lezzet Şöleni Yemek Festivali kapsamındaki yarışmalarda, 3 altın, 1 gümüş ve 12 bronz madalya kazandı.

Türkiye Aşçılar Federasyonu'na bağlı Trakya Aşçılar Derneği'nin organizasyonuyla 1'inci Uluslararası Lezzet Şöleni Yemek Festivali kapsamında 6 ayrı kategoride düzenlenen yemek yarışmasına, Türkiye'nin 21 ilinin yanı sıra İtalya, Hırvatistan, Macaristan, Makedonya, Romanya ve Dubai'den 200'den fazla şef, öğrenci ve aşçı adayı katıldı. Yarışmada aşçı adayları ustalığa yükselmek için mücadele ederken, usta aşçılar altın madalya için yarıştı.

Yarışmaya katılan Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Olcay Yücel, Safa Kuşgöz ve Kaan Arslan altın madalya alırken, Ayşenur Arslan gümüş madalyanın sahibi oldu. Öğrencilerden Atakan Kaçak, Emirhan Adıyaman, Fatma Demirci, İrem Tuna, Ali Arabacı, Ali Türkmen, Müslüm Can, Muhammed İlhan, Nejdet Oğuz, Can Algan, Ata Koral ve Uğur Kamer ise bronz madalya almaya hak kazandı.

Ediz VERDİOĞLU / DİDİM (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!