Gel listeme gir

Güncelleme Tarihi:

Gel listeme gir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2010 00:00

Başkan, saat 21.00’de görüşmede, “Sana başkanvekilliği teklif ediyorum. Gel listeme gir, sorunları birlikte çözelim” dedi. Orman teklife gece ‘evet’ dedi, gündüz ‘hayır’ yanıtını verdi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Kulübü genel kurula doğru stresli ve hareketli bir şekilde yol alırken, önceki gün sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Başkan Yıldırım Demirören, Kemer Country Golf Tesisleri’nde camianın ağır toplarından ve adı başkanlık için geçen Fikret Orman ile saat 21.00’de bir araya geldi.
Demirören, “Beşiktaş’ı daha iyi yerlere getirmek istiyorum. Herkese kapım açık. Sizi de listemde görmek benim en büyük arzum” dedi.
Sorunları çözelim
Demirören kongre öncesi ortamın gergin olduğunu ancak kendisinin bunlara alet olmayacağını sözlerine eklerken, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar yaptığın tüm eleştirilerin Beşiktaş Kulübü’nün menfaati için olduğunu biliyorum. Bu nedenle sana başkanvekilliği teklif ediyorum. Gel listeme gir ve kulübe hizmet için ne gerekiyorsa uygula. Beşiktaş’ın sorunlarını beraber çözelim.”
Hiç düşünme gel
Başkan Yıldırım Demirören sözlerini şöyle sürdürdü:
“Hiç düşünme gel. Uygulamak istediğin hedefleri gerçekleştir. Size her türlü imkanı sunuyorum. Kongre üyeleri de seni listemde görmekten mutlu olacaklar.”
Yaklaşık 5 saat süren bu özel görüşmede Fikret Orman, başkanın konuşmalarından sonra teklifine olumlu baktı ve ‘evet’ dedi.
Ancak Orman  dün karar değiştirip  teklife  ‘hayır’ dedi.

Haberin Devamı

Aday olmayacağım

Beşiktaş camiasının önde gelen ismi yaptığı yazılı  açıklamada, “Hiçbir listede bulunmayacağım” dedi.

BEŞİKTAŞ Kulübü’nde yaklaşan olağan seçimli genel kurul toplantısı öncesi eski başkan adaylarından Fikret Orman, aday olacağı ve bir başkan adayının listesinde yer alacağı iddialarına açıklık getirdi.
Orman, yaptığı yazılı açıklamada, ay sonunda gerçekleştirilecek seçimlerde aday olmayacağını yineleyerek, şunları kaydetti:
Başarılar dilerim
“İki aday arasında yaşanan bu seçim sürecinin başından beri aday olmayacağımı ve hiçbir kişinin listesinde bulunmamın söz konusu olmadığını, Beşiktaşlıların beni görmek istediği yerin belli olduğunu açıklamıştım. Bu dün de, bugün de, yarın da aynı konumdadır. İki adaya başarılar diler, Beşiktaşımıza hayırlı olmasını dilerim.”

Haberin Devamı

Liste 1 hafta  içinde açıklanacak

BEŞİKTAŞ’ta 31 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olağan seçimli genel kurulda Murat Aksu’nun rakibi olan mevcut başkan Yıldırım Demirören’in yeni yönetim kurulu aday listesi, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’e teslim edildi. Demirören’in listesini 1 hafta içinde açıklayacağı belirtildi.

AKSU’NUN LİSTESİ

· Murat Aksu 1969 Avukat
· Ali Baransel 1940 Danışman
· Dr.Murat Akdoğan1963  İş adamı
· Kemal Gencer 1954 İş adamı
· Emre Berkin 1961  İş adamı
· Merdan Araz 1954 İş adamı
· Faruk Pala 1943  Tekstilci
· Gülengül Altınsay  Spor yazarı
· Bahri Büyükhanlı 1953 İnşaat, turizmci
· Koray Deniz 1960 Armatör
· Mahmut Arslan 1953 İş adamı
· Ahmet Nur Çebi 1959 İşletmeci
· Dündar Yetişener 1959 İş adamı
· Adnan Dalgakıran 1962 İş adamı
· Mine Kürkçüoğlu  Film Yapımcısı
· Cihat Kumuşoğlu 1979 Mali Müşavir
· Ender Çolak 1965 Yönetici
· Metin Albayrak 1964 İnşaatçı
· Kadir Kılıç 1963 Yönetici

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!