Gel de kurtul bu çeteden

Güncelleme Tarihi:

Gel de kurtul bu çeteden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2012 01:07

“Dördünü de sat” diyen yöneticiler, Mendes’in “Ya 16 milyon Euro’luk alacakları ödenir ya da bonservislerini verirsiniz” cevabı karşısında donup, kaldı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ yönetimi Çete’den kurtulmak için her yolu deniyor. Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile birlikte İstanbul’a gelen ve dün siyah beyazlı yöneticilerle görüşen Portekizlilerin menajeri Mendes, Quaresma, Simao, Almeida ve Fernandes’ten kurtuluş reçetesini belirledi...
“Ya 16 milyon Euro ödeyeceksiniz ya da bonservislerini ellerine vereceksiniz...” Siyah beyazlı yönetim ise menajer Mendes’in bu iki şıkkı karşısında şoke oldu.

Ekonomik sorunlardan etkilenmişler

Mendes sabah saatlerinde transfer komitesi üyeleri ile bir araya geldi. Tamer Kıran, Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Kavalcı ile görüşen Mendes, “Dört oyuncunun da Beşiktaş ile sözleşmesi devam ediyor. İstanbul’da da çok mutlular. Ekonomik sorunlardan da etkilenmişler” dedi. Yöneticiler ise “Hepsini sat” teklifini Mendes’e ilettiler. Ancak, ummadıkları bir cevap aldılar.

Haberin Devamı

Yönetim iyice köşeye sıkıştı

“Alacakları olan toplam 16 milyon Euro’yu verirseniz, onları satmak için temasa geçerim. Ancak öncelikle alacaklarını almaları gerekiyor. Aksi taktirde bonservislerini ücretsiz olarak verirsiniz onlar da gider” diyen Mendes, Beşiktaş Yönetimi’ni de köşeye sıkıştırdı.Tamer Kıran ise, “Ya fiyatlarında indirim yapacağız ve sözleşmelerinin bitimi olan 2013 yılına kadar takımda kalacaklar” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!