GED'de Esra Özden yeniden seçildi

Güncelleme Tarihi:

GEDde Esra Özden yeniden seçildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 12:54

GED'de Esra Özden yeniden seçildi

Haberin Devamı

GİRİŞİMCİLİK Ekosistemi Derneği (GED) Başkanlığına Esra Özden yeniden seçildi.

GED'in ilk olağan genel kurulu Adana Sheraton Hotel'de yapıldı. Divan Başkanlığını Müjde Doğan'ın üstlendiği genel kurulda, katılan tüm üyelerin oyunu alan Özden, görev dağılımının ardından yeniden başkanlığa getirildi.

6 ay önce kurulan GED'in girişimciliğin ve girişimcilik ikliminin geliştirilmesine katkı sağlayacak faaliyetler gerçekleştirdiğini anlatan Esra Özden "Üniversitelerimiz kendi işinin patronu olmak isteyen, inovatif projeleri bulunan gençlerle dolu. Bu girişimcilerimize mentör sağlamak, melek yatırımcı bulmak ve kurumlardaki işlerini kolaylaştırmak bizim işimiz olacak. Adana'dan 5 yılda en az 5 dünya markası çıkarmak için yola çıktık. Kurduğumuz dernek kendi alanında Türkiye'nin ilki oldu" diye konuştu.

ADANA'YA İNKÜBASYON MERKEZİ

GED Başkan Yardımcı Barış Avcı da mentör ve melek yatırımcı bilgilendirme semineri etkinliğiyle başlayan faaliyetlerin Adana'ya bir kuluçka merkezi kazandırma sürecine girdiğini anlattı. Avcı "Çeşitli kurumlarla işbirliğinde Adana'ya bir inkübasyon merkezi kazandıracağız. İyi iş fikri olan gençlerimiz altyapısı eksiksiz bu merkezde işini geliştirecek" dedi. GED Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Burak Nakıboğlu ise girişimci heyecanı ile bilimin buluşturularak öncelikle Adana'dan olmak üzere marka girişimler için bir ekosistem çalıştırılacağını kaydetti.

Özden'in Başkanlığındaki GED'in yönetiminde şu isimler yer aldı: Barış Avcı (Başkan Yardımcısı), Tezcan Altunordu (Genel Sekreter) Aysel Eyüpoğlu (Sayman) Yrd. Doç. Dr. Burak Nakıboğlu, Ümit Akyıldızlar ve Can Sezen.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!