Geçmiş olsun

Güncelleme Tarihi:

Geçmiş olsun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 1997 00:00

Turgay ŞEREN
Haberin Devamı

Galatasaray'a ve Galatasaraylılar'a geçmiş olsun. Dün akşam Antalyaspor karşısında inanılmayacak kadar kötü bir Galatasaray izledim. Ne kalecisi kaleci, ne defansı defans. Tugay'ın dışında ne orta sahası orta saha, ne de forveti forvet. Bunun içine Hagi de, B. Hakan da, İlie de dahil. Ve bu Galatasaray maçı kazandı. Tabii ki kazanınca kutlamak lazım. Alınan 3 puan. Ancaaak, Galatasaray niçin bu kadar kötü? Bunu da Fatih'in enine boyuna araştırması, düşünmesi şart. 56. dakikada 10 kişi kaldı Antalyaspor. Hepimiz ne bekledik? Galatasaray oyuna ağırlığını koyacak, rakibini kendi yarı sahasında kilitleyecek ve goller atacak. Ama tam aksi oldu. Galatasaray, kendi sahasında kapandı. Tek tek kontratak yapma çabasında oldu ama ne kontratak yapabildi, ne de rakibi yıldırabildi.

Tugay'ın attığı bir gol var. Biz tribünden gördük. Tugay topu sol eliyle düzeltti. B. Hakan'ın kaçırdıkları var, inanılır gibi değil. Hagi'yi hiç bu kadar isteksiz, oyunun dışında görmedim. Sion ve Fenerbahçe maçlarında içimden ona sıfır not vermiştim. Dün akşamki oyundan sonra bir sıfır daha eklemek istiyorum. Galatasaray neden bu kadar arzusuz oynuyor, neden oyuncular hayalet gibi dolaşıyor bunu ben anlayamadım. Aman dikkat Galatasaray... Dikkat Fatih Terim.

Antalyaspor taş gibi bir takım. Asla ve asla mağlubiyeti haketmedi. Kona'nın attığı gol, Popescu ve Volkan'ın hediyesidir. Çok iyi libero oynar denen Popescu yan ortada topu seyretti ve arkasındaki Kona'ya adeta topu ikram etti. Bizim Volkan da Popescu'dan aşağı kalır mı. O da Popescu'ya eşlik etti.

Volkan, yan toplarda hiç yoksun. Ayakların yerden kalkmıyor... Zıplayamıyorsun... Bir ara geçen maçlarda toparlanır gibi oldun, seni öve öve mutlu oldum. Dikkat Volkan, dün akşam Galatasaray kazandı. Ama böyle oynarsan sarı kırmızılı ekibi yakarsın. Tekrar edeyim, Şenol'u ve Antalyaspor'u kutlarım. Bravo Şenol, çok iyi bir takım hazırlanmışsın. Bu takım liglerde çok iş yapacak. Buna eminim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!