Gaziosmanpaşa'da nefes kesen uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Gaziosmanpaşada nefes kesen uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2016 14:41

Gaziosmanpaşa'da nefes kesen uyuşturucu operasyonu

Haberin Devamı

İhsan YALÇIN/İSTANBUL,(DHA) Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda ekip, Gaziosmanpaşa'da çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Baskınlarda bazı evlerde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu operasyonunun startı Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden verildi. Buradan harekete ekipler ilçe genelinde birçok adrese baskın düzenledi.
DEDEKTÖR KÖPEKLER...

Polis ekipleri şüpheli gördükleri kişiler ve araçlar ile baskın yapılan adreslerde didik didik arama yaptı. Aramalar sırasında Narkotik dedektör köpekleri 'Maya' ve 'Fırtına' da kullanıldı. Baskınlar sonrası bazı evlerde uyuşturucu madde ele geçirildi.
POLİSİ GÖRÜNCE KAÇMAYA BAŞLADI

Operasyon sırasında bir kişi polisleri görünce evinin bahçe duvarından atlayarak kaçmaya başladı. Kaçan şüpheli kısa sürede yakalandı, gözaltına alındı. Şüphelinin yakalanması ve film sahnelerini aratmayan operasyon anlarında kameralar da kayıttaydı.
KARTAL'DA DA OPERASYON

İstanbul'un bir diğer ilçesi Kartal'da uyuşturucu operasyonu vardı. Bir eve yapılan operasyonda 50 kilogram esrar ot esrar ve 350 gram toz esrar ele geçrildi. Baskın sonrası Türkmenistan uyruklu G.K. isimli kadın ile A.A. ve C.A. gözaltına alındı. Şüphelilerden ikisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 (FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!