Gaziosmanpaşa Belediyesi, Tüketici Özel Ödülü’ne Layık Görüldü

Güncelleme Tarihi:

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Tüketici Özel Ödülü’ne Layık Görüldü
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 12:40

8’İNCİ GELENEKSEL TÜKETİCİ HAKLARI PANELİ VE ÖDÜL TÖRENİ’NDE TÜKETİCİ HAKLARI MASAYA YATIRILIRKEN, 2014 YILINDA KONUYLA İLGİLİ YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARA ÖDÜLLER VERİLDİ.

8’inci Geleneksel Tüketici Hakları Paneli ve Ödül Töreni’nde tüketici hakları masaya yatırılırken, 2014 yılında konuyla ilgili yürütülen çalışmalara ödüller verildi. Törende Gaziosmanpaşa Belediyesi de Tüketici Özel Ödülü’ne layık görüldü. Ödülü Gaziosmanpaşa Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın bu yıl sekizincisi düzenlediği ‘Geleneksel Tüketici Hakları Paneli ve Ödül Töreni’ Ali Emiri Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Ödül törenine İBB Genel Sekreter Yardımcı Mevlüt Bulut, İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Eğitim Daire Başkanı Yakup Güzel, İstanbul Ticaret İl Müdürü Mehmet Ali Köse, İSEM Müdürü Yeliz Yıldız, Tüketici Hakları ve Çevreyi Koruma Derneği Genel Başkanı Osman İlhan, Tüketiciyi Destekleme Derneği İstanbul Şube Başkanı Kemal Ertuğrul Öztürk, daire başkanları, zabıta müdürleri, zabıta amirleri, ATV Ana Haber Sunucusu Cem Öğretir, basın mensupları ve çok sayıda zabıta personeli katıldı.
Programın açılışında konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, “İstanbul’da yapılan her tüketiciyle ilgili olay akşam televizyonlarda izlediğimiz şekliyle Türkiye’ye gündem oluyor. Bunların en büyük takipçisi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’ndaki Tüketici Birimi’nde görevli arkadaşlarımızdır. Yaptıkları başarılı çalışmalarla bu konuda çok güzel çalışmalara imza atıyorlar. Kendilerine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Moderatörlüğünü Yakup Güzel’in üstlendiği 6502 sayılı ‘Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’da yer alan maddelerin işlendiği panele katılan Tüketicileri Destekleme Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Kemal Ertuğrul Öztürk, “Finansal tüketiciler” konusuna değinerek, tüketici hakları konusunda bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirtirken, Tüketici Hakları ve Çevreyi Koruma Derneği Genel Başkanı Osman İlhan da “İş yeri dışında kurulan sözleşmeler” ile ilgili bilinmesi gereken hususlara dikkat çekti.
Konuşmaların ardından 2014 yılı kapsamında tüketici haklarına dair yapılan çalışmalarla ilgili kurumlara ve basın temsilcilerine ödüller verildi. Gaziosmanpaşa Belediyesi de Tüketici Özel Ödülü’ne layık görüldü. Ödülü Gaziosmanpaşa Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!