Gazinocular Vilayet’te

Güncelleme Tarihi:

Gazinocular Vilayet’te
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2015 01:03

Ulus’ta faaliyet gösteren bar, pavyon ve gazino işletmecileri ile çalışanları, son 15 gündür polis ekiplerinin denetimlerini sıklaştırmasıyla işlerinin aksadığını savunarak Ankara Valiliği’ne yürüdü.

Haberin Devamı

Yaklaşık 70 esnaf ve çalışan, Valilik önünde tepkilerini dile getirmek için bir araya geldi. Grup, “Müşteriler gelmez oldu, işlerimiz aksadı. Ruhsatlar gelişi güzel iptal ediliyor” diyerek tepki gösterdi.
Ankara Kahveciler Esnaf Odası ve Eğlence Birliği Başkanı İsa Güven, Vali Yardımcısı Kemal Karadağ ile görüştü. Güven, Karadağ ile görüşmenin olumlu geçtiğini belirterek gazino işletmecileri adına şu açıklamaları yaptı.

HER GÜN DENETİM MAĞDUR EDİYOR

“Özellikle Rüzgarlı Sokak’ta faaliyet gösteren işyerlerimiz son 15 gün içinde emniyet güçleri tarafından her gün uygulamaya tabi tutuluyor. Uygulamaların her gün yapılması durumunda esnafımız mağdur oluyor. Çünkü müşteriler tedirgin olduğu için gelmiyorlar. Diğer yandan, Rüzgarlı Sokak’ta faaliyet gösteren işyerlerimizin ruhsatları iptal söz konusu olup esnafımızı tedirgin ediyor. Vali yardımcımız ile görüştük, denetimlerle ilgili esnafın rahatlatılacağı sözünü aldık.

Haberin Devamı

ÇİFTE STANDART UYGULANIYOR

Öte yandan Altındağ sınırları içerisinde bulunan esnafımız saat 04.00’te kapanırken, Çankaya Belediyesi sınırları içindeki esnaf ise saat 05.00’te kapanıyor. Bu nedenle esnafımız haksız bir rekabetle karşı karşıya geliyor.
Altındağ Belediyesi tarafından saat konusunda çifte standart uygulanıyor. Altındağ kaymakamı da haksız bir uygulama yapıyor. Bu uygulama konusunda biraz hassasiyet göstermesini istiyoruz. Bu konuda da sayın Valimizden eğlence sektörü olarak destek bekliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!