Gaziantep'te 'Vefa hizmeti'

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte Vefa hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 14:35

Gaziantep'te 'Vefa hizmeti'

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP'in Şehitkamil Belediyesi, ilçede ikamet eden bakıma muhtaç yaşlılar için hayata geçirdiği 'Vefa hizmeti' projesi ile 2017 yılının ilk 6 ayında bin 390 yaşlıya ulaştı.
Şehitkamil Belediyesi 'Vefa hizmeti' projesi ile ilçe sınırları içerisindeki 65 yaşın üzerinde, kimsesi olmayan ve maddi durumu yetersiz kişilerin ihtiyaçlarının karşılıyor. Vefa ekibi, ilçe sınırında günlük ortalama 12 eve hizmet veriyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından uygulanan Vefa Hizmeti projesi kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere; evde genel temizlik, kuaför, berber, hastane ulaşım, su, elektrik arıza, çilingir ve pratik ev düzeni hizmetleri gibi birçok yardımda bulunuluyor. 2013 yılında uygulanmaya başlanan proje kapsamında bugüne kadar toplam 8 bin 368 yaşlıya hizmet verilirken, 2017 yılının ilk 6 ayında bin 390 yaşlı vatandaşa 'Vefa hizmeti' sağlandı.
Vefa hizmeti ekibi, son olarak Kayaönü Mahallesinde ikamet eden 70 yaşındaki 5 çocuk annesi Leyla Durgut’un ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri karşıladı. 23 yıl önce eşini kaybeden Durgut, yalnız yaşıyor. Verilen hizmetlerin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini dile getiren Leyla Durgut, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.
FOTOĞAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!