Gaziantep'te vatandaşlara helva

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepte vatandaşlara helva
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 15:36

Gaziantep'te vatandaşlara helva

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te, Şehitkamil Belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında camilerde helva dağıtıldı.
Şehitkamil Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçe genelinde bir çok camide helva dağıtımı gerçekleştirildi. Ak Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, cuma namazını kıldığı Küsget Sanayi Camisi’nde namaz sonrası cami çıkışında vatandaşlara helva ikram etti. İkram sonrası esnafla bir araya gelen protokol üyeleri, esnafın sorunlarını da dinledi.
Etkinliğe ilişkin değerlendirmede bulunan Ak Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, "Bugün, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin kutlu doğumunu idrak ediyoruz. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) rahmeti, kıyamete kadar daima bütün insanlığı kuşatacak. O’nun ümmetinden olduğumuz için ne kadar rabbimize şükretsek azdır. Rabbim, inşallah şefaatine de nail eder. Bugün de yine Şehitkamil Belediyemizin güzel bir organizasyonu sayesinde vatandaşlarımızla beraber olduk, helva ikramında bulunduk. Sevgili Peygamber Efendimizin kutlu doğumunu kutladık" dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise, "Özellikle genç nesillerimize bu manadan faydalı hale getirebilirsek, ne mutlu bize. Bu şekilde arkadaşlarımızla birlikte farkındalık oluşturmak adına böyle bir etkinlikte bulunduk. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!