Gaziantepspor'a siyasilerden büyük destek

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepspora siyasilerden büyük destek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2016 10:38

Gaziantepspor'a siyasilerden büyük destek

Haberin Devamı

GAZİANTEPSPOR'un bu yıl sponsor bulmakta zorlanması üzerine taraftarların başlattığı 'forma' kampanyasına son destek siyasilerden geldi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Ak Parti milletvekillerinin desteklediği projeyi tanıtan kırmızı siyahlı ekibin eski yöneticilerinden işadamı Mehmet Kızıl, 100 bin forma satışını hedeflediklerini, farklı ve yeni projeleri de gündeme getireceklerini söyledi.



Gaziantepspor'un sponsor bulmakta zorlanması üzerine Gaziantepspor Taraftarlar Derneği yöneticileri ve üyeleri, takıma sponsor olma kararı alarak başlattığı proje, siyasi kesimden de tam not aldı. Takımlarının göğüs reklamına sponsor olan taraftarlara da bir destek de Kurban Bayramı dolayısıyla Gaziantep’e gelen Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ak Parti Genel Sekreteri ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den destek geldi. Gaziantepspor eski yöneticisi ve iş adamı Mehmet Kızıl, bayramlaşma törenin ardından Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve beraberindekilere projeyi anlattı, fikir alışverişinde bulundu.



Mehmet Kızıl, taraftar projesiyle birlikte şehrin ve taraftarın yeniden bütünleşeceğini söyledi. Taraftar projesine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Gaziantep siyasilerinin destek vereceğini ifade eden Kızıl, yeni projelerinde yolda olduğunu müjdeledi.



Yeni sponsor taraftar ile birlikte 100 bin forma satışı hedeflediklerini belirten Kızıl, "Bu rakama rahatlıkla ulaşacağımızı düşünüyorum. Gaziantepspor artık şehirle bütünleşme anlamında iyi yolda. Yeni projelerde yolda bu projelerin hayata geçmesiyle gelirlerimizi iki katına çıkartıp büyük takım olma yolunda önemli adımlar atacağız" dedi.



Gaziantepspor kimsenin malı olmadığını ve gerçek sahibinin taraftar olduğunu ifade eden Kızıl, "Taraftar ile olan kopukluk bu proje ile giderilecektir. Artık Gaziantepspor'un Türkiye'de kendinden söz ettirme zamanı gelmiştir. Artık tribünleri de dolu görmek istiyoruz ve bunun zamanı da geldi. Başta Başkanımız Fatma Şahin olmak üzere milletvekillerimizin desteği arkamızdadır. Sanayicilerimizin desteği keza çok önemli. Bu şehirde herkes Gaziantepspor a destek olması lazım ve bu desteğin gerçekleşeceğine inanıyorum" diye konuştu.



Gaziantep şehrinin menfaatinin herkesin ortak gayesi olduğunu belirten Kızıl, "Şehrimizi temsil eden tüm takımlarımızın başarısı şehrimizin yine ortak menfaatidir. Bu takımların başarısızlığı da yine bu şehrin başarısızlığıdır. Olaya böyle bakmamız lazım" dedi.



Şehrin her alanda olduğu gibi sporda da en zirvede yer alacağını dile getiren Kızıl, "Gaziantep her şeyin en iyisini layık eden bir vatan toprağıdır. Valimize, belediye başkanlarımızla sanayicilerimizle, oda başkanlarımızla tek vücut olacağız" şeklinde konuştu.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!