Gaziantepspor – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepspor – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 12:27

Ziraat Türkiye Kupası F grubu son maçında Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, müsabakadan galip ayrılarak bir üst tura maç kaybetmeden çıkmayı hedefliyor. Peki Gaziantepspor – Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Trabzonspor için bu seneki öncelikli hedeflerden biri de Ziraat Türkiye Kupası olarak duruyor. Gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen Trabzonspor, gruptaki son maçında ise Gaziantepspor’un evine konuk olacak.

GAZİANTEPSPOR – TRABZONSPOR MAÇ DETAYLARI

27 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 19:00’da Kamil Ocak Stadı’nda gerçekleşecek olan Gaziantepspor – Trabzonspor maçı A Spor’dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Arda Kardeşler.

TRABZONSPOR’UN DİKKATİ GAZİANTEPSPOR MAÇINDA

F grubunda oynadığı 5 maçın hepsini kazanan Bordo Mavililer, son maçta da kazanarak grubu hiç mağlubiyet almadan tamamlamayı düşünüyor. Teknik adam Hami Mandıralı ise bu maçta yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıkacağını açıkladı. İki takım arasında bugüne kadar lig ve kupada oynanan 76 maçın istatistiklerine bakıldığında Trabzonspor’un 38’e 15 galibiyet üstünlüğü olduğu görülüyor. Ancak tablo böyle olsa da 4 sezondur Trabzonspor, Gaziantep’i deplasmanda yenemiyor.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Hami Mandıralı, maçla alakalı yaptığı açıklamasında gruptan çıkmayı garantilediklerini, ancak Trabzonspor’un tek hedefinin alacağı 3 puan olduğunu söyledi. Başlangıçların önemli olduğunu ve oynanacak maçın kendisinin ilk karşılaşması olacağına değinen Mandıralı, kesinlikle kazanmak istediklerini dile getirdi.

BORDO MAVİLİLER GAZİANTEP’E ULAŞTI

Geçtiğimiz Pazar günü Karadeniz’i etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Beşiktaş maçı ertelenmişti. Soğuk havanın etkisiyle antrenmanlarını bile salonda yapmak zorunda kalan Bordo Mavililer, Gaziantep’e geçtiğimiz gün akşam saatlerinde ulaştılar.

BAKMADAN GEÇME!