GaziantepBB umutlu

Güncelleme Tarihi:

GaziantepBB umutlu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 16:09

eknik direktör Kutlu: "Takımın gösterdiği direnç ve oyun kalitesi, gelecek adına umudumuzu artıyor"

Haberin Devamı

PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Hakan Kutlu, takımın performansından gelecek adına umutlu olduğunu söyledi.

Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Bucaspor maçında takım oyunu olarak yapılması gerekenleri sahaya yansıttıklarını belirtti.

Farklı galibiyet elde edebilecekleri maçta beraberlikle yetinmek zorunda kaldıklarını dile getiren Kutlu, buna rağmen zorlu deplasmandan alınan bir puanın özellikle ilerleyen haftalarda önemli hale geleceğini vurguladı.

Takımın başında yer aldığı 6 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik, bir de mağlubiyet elde ettiklerini hatırlatan Kutlu, şöyle konuştu:

"Takım olarak daha iyi mücadele eden bir yapıya büründük. Önceden moralsiz olan takım, iyi konsantre olmaya başladı. Dünkü maçta da bir deplasman takımının yapması gerekenlerin tamamını sahaya yansıttık. Çok sayıda pozisyon bulduk ama bunları değerlendiremedik. Farklı galibiyet elde edebileceğimiz maçtan bir puanla yetinmek zorunda kaldık."

Sezon sonunda ilk 6 takım arasında yer almayı hedeflediklerine işaret eden Kutlu, "Takımın gösterdiği direnç ve oyun kalitesi, gelecek adına umudumuzu artıyor. Her hafta oyun anlamında kalitemizin üzerine bir şeyler koyuyoruz. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!