Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ikinci yarıda iddialı

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ikinci yarıda iddialı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2015 11:02

- Teknik direktör Kutlu: - "Zorlu bir fikstür bizi bekliyor ama bunun altından takım kalitesiyle kalkarız" - "Şampiyonluk yolunda Alanya ekibini yenerek lige yeniden merhaba demek istiyoruz"

Haberin Devamı

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, zorlu bir fikstürün kendilerini beklediğini ancak bunun altından kalkacaklarını söyledi.

Kutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arası hazırlık kampının verimli geçtiğini belirtti.

Artık lige odaklandıklarını ifade eden Kutlu, ilk yarının son haftalarında yakaladıkları çıkışı ligin ikinci yarısına da maksimum seviyede yaymak istediklerini vurguladı.

Zorlu bir fikstürlerinin olduğunu aktaran Kutlu, şöyle devam etti:

"Zorlu bir fikstür bizi bekliyor ama bunun altından takım kalitesiyle kalkarız. Çünkü iyi bir takımız ve güzel bir birliktelik yakalandı. Zorlu işlerin altından her zaman birlik ve beraberlikle kalkılır. Bizde de güzel bir birliktelik yakalandığı için hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Şampiyonluk yolunda Alanya ekibini yenerek lige yeniden merhaba demek istiyoruz."

Haberin Devamı

Hafta sonu Albimo Alanyaspor'la karşılaşacaklarını hatırlatan Kutlu, bu maçın hazırlıklarının sürdüğüne işaret etti.

Takıma yeni oyuncuların katıldığına dikkati çeken Kutlu, "Onların uyum sorunu yaşayacağından endişe edenler var ama kadromuza kattığımız isimler hakikaten kaliteli ve tecrübeli isimler. Bu gibi olumsuzluklara fırsat vereceklerini sanmıyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!