Gazeteciler sertifikalarını aldı

Güncelleme Tarihi:

Gazeteciler sertifikalarını aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2018 15:54

Gazeteciler sertifikalarını aldı

Haberin Devamı

DENİZLİ Gazeteciler Cemiyeti (DGC) tarafından gazetecilere yönelik düzenlenen ve Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın (GEKA) desteklediği 'Medya Fotoğrafçılığı ve Montajı' eğitimi sona erdi. Eğitim sonunda, 33 gazeteciye sertifikaları verildi.

DGC İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim programına katılan 33 gazeteciye, törenle katılım belgesi verildi. Dört gün süren eğitim programıyla ilgili Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Başkanı Rıza Özel ve Başkan Yardımcısı Tolga Adanalı, 'Gazetecilere Medya Fotoğrafçılığı ve Montajı' konusunda bilgi verdi. Eğitim programının son gününde ise deneyimli gazeteci Ömer Kaya, haber yazma teknikleri konusunda deneyimlerini anlattı.

DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, meslekte aktif olarak yer alan üyelerinin mesleki donanımlarını arttırmak amacıyla GEKA'nın katkılarıyla düzenledikleri eğitim programına katılanlara teşekkür ederek, "Görev yaptığımız süre içerisinde bu ve benzeri eğitimlere önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz. Üyelerimizin büyük bir kısmı fotoğrafçılık ve Adobe Photoshop gibi programlar yardımıyla fotomontaj konusunda direk ya da doğrudan ilgili. Bu nedenle söz konusu eğitimi önemsiyoruz. Dört gün süren eğitim programımıza katılarak bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşan TFMD Başkanı Rıza Özel ve Başkan Yardımcısı Tolga Adanalı ile Duayen Gazeteci Ömer Kaya'ya çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!