Galip geldiğimiz için mutluyuz

Güncelleme Tarihi:

Galip geldiğimiz için mutluyuz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2012 10:22

Galatasaray Medical Park takımının yardımcı antrenörü Hakan Acer, galip geldikleri ve taraftarlarını mutlu ettikleri için sevinçli olduklarını söyledi.

Tarsus Belediye'nin iyi bir takım olduğunu ifade eden Acer, “İlk 3 periyotta kötü savunma yaptık. Sonra hücumlarımızı bulduk ve son periyotta kontrolü ele geçirerek sonuca gittik. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız” diye konuştu.

Galatasaray Medical Park takımından Işıl Alben ise Tarsus deplasmanından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ve tüm takım arkadaşlarıyla uyumlu bir oyun sergilediklerini ifade etti.

“Galibiyet için salona çıkmıştık ama olmadı”

 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray Medical Park'a 76-90 yenilen Tarsus Belediye takımında mağlubiyet üzüntüsü yaşanıyor.
Tarsus Belediye Antrenörü Erdal Yeğin, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, galibiyet için çıktıkları karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.
Yeğin, kritik bir döneme girdiklerini belirterek, “Önümüzde 5 önemli maç var. Bu maçları kazanmamız gerekiyor. Galatasaray Medical Park çok kaliteli bir takım. Biz de iyi bir ekibiz. Galibiyet için salona çıkmıştık ama olmadı. Üzgünüz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!