Galibiyet primleri köfte, piyaz ve tatlı

Güncelleme Tarihi:

Galibiyet primleri köfte, piyaz ve tatlı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2011 00:00

Türkiye Kadınlar Voleybol 3. Ligi’nde iki sezondur bileği bükülmeyen Sarıyer Belediyespor da ilginç bir prim sistemi uygulanıyor.

KADINLAR Voleybol 3. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Sarıyer Belediyespor iki sezondur iki ayrı ligde yenilmezliğini sürdürerek kırılması güç bir rekora doğru ilerliyor. Bu sezon 19 maçta yenilmeden 57 puanla en yakın rakibi FMV Işıkspor’un 11 puan önünde yer alan mavi beyazlılar, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör kümede 9 maçını da kazanma başarısı göstermişti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile kulüp başkanı Ali Ergenç’in büyük katkıları ile bu büyük başarıya imza atan “Boğazın Sultanları” bu sezon antrenörleri Tolga Saral ve Didar Kayahan yönetiminde 14 maçta hiç set vermezken, 5 maçı tek set vererek bitirdiler, henüz 3-2’lik setle tanışmadılar.

Takımın yıllık maliyeti 140 bin TL

Bu takımın çok ilginç yönleri de var. Sporculara transfer paraları peşin ödenmiyor. Oyuncular 1000-1500 TL aylıkla oynuyor. Galibiyet primleri ise 1.5 porsiyon köfte, piyaz ve tatlı. Kulüp başkanı Ergenç, her deplasman galibiyetinden sonra kura çekilişi ile tek voleybolcuya 200 TL prim veriyor. Kurada prim kazanan sporcu gelecek deplasman galibiyetlerinde kuraya giremiyor. Altyapı çalışmalarına da büyük önem verdiklerini söyleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, takımın sezon boyunca maliyetinin 140 bin TL olduğunu vurguladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!