Son Dakika Haberler×
  • TV REHBERİ
  • EKRANDA
  • MUCİZE LEZZETLER
  • SAĞLIK
Günlük Egazete
Hürriyet FacebookHürriyet TwitterHürriyet LinkedinHürriyet YoutubeHürriyet Instagram
© Copyright 2025 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.ŞKullanım Koşulları,Gizlilik Politikası,İletişim için bu linklerikullanabilirsiniz. Login olduğunuz taktirde kullanım koşullarınıve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Hürriyet sondakika haber ios uygulamasıHürriyet sondakika haber android uygulaması
TV REHBERİ EKRANDA MUCİZE LEZZETLER SAĞLIK
GİRİŞ
HABERLERKelebek HaberleriTelevizyon Haberleri

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI? (14 ŞUBAT 2025 CUMA) | Zuhal Topal'la Yemekteyiz son bölümde birinci kim oldu, kim kazandı? İşte Yemekteyiz haftanın puanları ve 150 bin TL'nin sahibi!

Güncelleme Tarihi: Şubat 15, 2025 01:47

#Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı#Yarışma#Televizyon
TwitterLinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2025 01:47

14 Şubat Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, cuma akşamı gerçekleşen heyecan dolu haftanın finalinde yanıt buldu. İzleyenler tarafından ilgi gören Zuhal Topal’la Yemekteyiz'de, haftanın finali geride kaldı. Bu hafta Mehmet Bey, Yıldız Hanım, Aydan Hanım, Tolga Bey ve Makbule Hanım'ın yarıştığı Yemekteyiz'de 14 Şubat Cuma akşamı gerçekleşen finalde haftanın puan durumu belli oldu ve 150 bin TL'nin sahibi açıklandı. Sunucu Zuhal Topal ve yarışmacılardan toplamda 19 puan alan Makbule Hanım haftanın sonuncusu olurken, 34 puana ulaşan bir isim Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birinci kim oldu, 150 bin TL'yi kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz son bölüm kim kazandı? İşte, 14 Şubat Yemekteyiz puan tablosu ve kazananı.

1/3ZUHAL TOPALLA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI (14 ŞUBAT 2025 CUMA) | Zuhal Topalla Yemekteyiz son bölümde birinci kim oldu, kim kazandı İşte Yemekteyiz haftanın puanları ve 150 bin TLnin sahibi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz son bölüm kim kazandı ve birinci kim oldu? soruları haftanın puanları ile cevabını buldu. Tv8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sevilen yemek programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 10-14 Şubat 2025 tarihli haftasında beş yarışmacı 150 bin TL'yi kazanmak için mutfakta hünerlerini gösterdi. Sunucu Zuhal Topal'ın puanlarının da birinciyi seçmede etkili olduğu Zuhal Topal'la Yemekteyiz birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşincisi cuma günü netlik kazandı. Peki, bu hafta Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, birinci kim oldu? İşte, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi ve kazananı.

2/3ZUHAL TOPALLA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta Mehmet Bey, Yıldız Hanım, Aydan Hanım, Tolga Bey ve Makbule Hanım yarıştı. Beş günün ardından 14 Şubat Cuma akşamı verilen oylar açıklandı.

Sunucu Zuhal Topal'ın da oylarının geçerli olduğu yarışmada oy dağılımı şöyle oldu;

Haftanın sonuncusu 19 puan alan Makbule Hanım oldu.

BAKMADAN GEÇME!

3/3ZUHAL TOPALLA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI (14 ŞUBAT 2025 CUMA) | Zuhal Topalla Yemekteyiz son bölümde birinci kim oldu, kim kazandı İşte Yemekteyiz haftanın puanları ve 150 bin TLnin sahibi

Haftanın dördüncüsü Yıldız Hanım ve Tolga Bey oldu. İki yarışmacı 25'er puan aldı.

Haftanın ikincisi 26 puanla Mehmet Bey oldu.

Haftanın birincisi ise Aydan Hanım oldu. Toplamda 34 puan alan yarışmacı 150.000 TL ödülün sahibi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:
#Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kim Kazandı#Yarışma#Televizyon

BAKMADAN GEÇME!

Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri© Copyright 2025 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş
FacebookTwitter
HaberlerCanlı BorsaEuro TLŞans OyunlarıAyetel KürsiAltın FiyatlarıKünye
Güncel HaberlerBurçlarAstrolojiMilli Piyango SonuçlarıDoğum Günü GazetesiRüya TabirleriYerel HaberlerSeçim Sonuçları
Son Dakika HaberleriBitcoinBorsaYayın AkışıE-GazeteGüzel Sözlerİstanbul İmsakiyeErkek İsimleri
Döviz KuruBilezik FiyatlarıYükselen BurçHava DurumuNamaz VakitleriSeri İlanlarAnkara İmsakiyeKız İsimleri
Dolar KuruDolar TLSporMagazinYemek TarifleriKişisel Verilerin KorunmasıYasin SuresiDoğum Günü Mesajları
Hürriyet'e Reklam VerYatırımcı İlişkileriBize UlaşınHürriyet Kurumsal

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi Hurriyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.