Son Dakika Haberler×
  • TV REHBERİ
  • EKRANDA
  • MUCİZE LEZZETLER
  • SAĞLIK
Günlük Egazete
Hürriyet FacebookHürriyet TwitterHürriyet LinkedinHürriyet YoutubeHürriyet Instagram
© Copyright 2025 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.ŞKullanım Koşulları,Gizlilik Politikası,İletişim için bu linklerikullanabilirsiniz. Login olduğunuz taktirde kullanım koşullarınıve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Hürriyet sondakika haber ios uygulamasıHürriyet sondakika haber android uygulaması
TV REHBERİ EKRANDA MUCİZE LEZZETLER SAĞLIK
GİRİŞ
HABERLERKelebek HaberleriTelevizyon Haberleri

YEMEKTEYİZ KAZANANI VE PUAN TABLOSU 27 ARALIK 2024 | Bu hafta Zuhal Topal'la Yemekteyiz son bölüm kim kazandı, birinci kim oldu? İşte 150 bin TL'nin sahibi!

Güncelleme Tarihi: Aralık 28, 2024 01:43

#Zuhal Topal'la Yemekteyiz Son Bölüm Kim Kazandı#Yarışma#Televizyon
TwitterLinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2024 01:43

Bu hafta Zuhal Topal'la Yemekteyiz kazananı ve birincisi haftanın puanları ile belli oldu. Tv8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sevilen yemek programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 23-27 Aralık tarihli haftasında beş yarışmacı 150 bin TL'yi kazanmak için mutfakta hünerlerini gösterdi. Sunucu Zuhal Topal'ın puanlarının da birinciyi seçmede etkili olduğu Zuhal Topal'la Yemekteyiz birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşincisi cuma günü netlik kazandı. Toplamda 18 puan alan Nurettin Bey haftanın sonuncusu olurken, 38 puan alan iki isim Zuhal Topal'la Yemekteyiz son bölüm kazananı olarak büyük ödülün sahibi oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, birinci kim oldu? İşte, Yemekteyiz puan tablosu ve kazananları.

1/3YEMEKTEYİZ KAZANANI VE PUAN TABLOSU 27 ARALIK 2024 | Bu hafta Zuhal Topalla Yemekteyiz son bölüm kim kazandı, birinci kim oldu İşte 150 bin TLnin sahibi

27 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz son bölüm kim kazandı? sorusu cuma akşamı yanıt buldu. İzleyenler tarafından ilgi gören yemek yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz'de haftanın finali 27 Aralık Cuma günü gerçekleşti. Bu hafta Sebahat Hanım, Dilan Hanım, Murat Bey, Nurettin Bey ve Ali Hüda Bey'in yarıştığı Yemekteyiz'de cuma akşamı gerçekleşen finalde haftanın puan durumu belli oldu ve 150 bin TL sahibini buldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, birinci kim oldu? İşte, 23-27 Aralık Yemekteyiz haftanın puanları ve kazanan isim.

2/3ZUHAL TOPALLA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta Sebahat Hanım, Dilan Hanım, Murat Bey, Nurettin Bey ve Ali Hüda Bey yarıştı. Beş günün ardından 27 Aralık Cuma akşamı verilen oylar açıklandı.

Sunucu Zuhal Topal'ın da oylarının geçerli olduğu yarışmada oy dağılımı şöyle oldu;

Haftanın sonuncusu 18 puan alan Nurettin Bey oldu.

Haftanın dördüncüsü 24 puan alan Dilan Hanım oldu.

BAKMADAN GEÇME!

3/3YEMEKTEYİZ KAZANANI VE PUAN TABLOSU 27 ARALIK 2024 | Bu hafta Zuhal Topalla Yemekteyiz son bölüm kim kazandı, birinci kim oldu İşte 150 bin TLnin sahibi

Haftanın üçüncüsü 32 puan alan Sebahat Hanım oldu.

Haftanın birincisi ise iki isim oldu. Ali Hüda Bey ve Murat Bey toplamda 38 puan alarak 150 bin TL'nin sahibi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:
#Zuhal Topal'la Yemekteyiz Son Bölüm Kim Kazandı#Yarışma#Televizyon

BAKMADAN GEÇME!

Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri© Copyright 2025 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş
FacebookTwitter
HaberlerCanlı BorsaEuro TLŞans OyunlarıAyetel KürsiAltın FiyatlarıKünye
Güncel HaberlerBurçlarAstrolojiMilli Piyango SonuçlarıDoğum Günü GazetesiRüya TabirleriYerel HaberlerSeçim Sonuçları
Son Dakika HaberleriBitcoinBorsaYayın AkışıE-GazeteGüzel Sözlerİstanbul İmsakiyeErkek İsimleri
Döviz KuruBilezik FiyatlarıYükselen BurçHava DurumuNamaz VakitleriSeri İlanlarAnkara İmsakiyeKız İsimleri
Dolar KuruDolar TLSporMagazinYemek TarifleriKişisel Verilerin KorunmasıYasin SuresiDoğum Günü Mesajları
Hürriyet'e Reklam VerYatırımcı İlişkileriBize UlaşınHürriyet Kurumsal

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi Hurriyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.