Güncelleme Tarihi:
Survivor 2025 All Star yedek yarışmacıları dün gece belli oldu. Ocak ayında yeni sezon macerasına başlayan Survivor'da Acun Ilıcalı bu yıl,5 erkek yarışmacının daha yedeklerden kadroya katıldığını söyledi. Dün gece ada konseyine çıkan isimlerle artık kadronun son şeklini aldığını belirten Ilıcalı, kadın kadrosuna da yeni isimlerin gelebileceği sinyalini verdi. Peki, Survivor yeni yarışmacılar kimler oldu? İşte, ayrıntılar.
Survivor acil durum konseyinde Acun Ilıcalı beş yedek erkek yarışmacının kadroya katıldığını söyledi. Bu isimler Yunus Emre Karabacak, Yiğit Poyraz, Çılgın Sedat, Hikmet Tuğsuz, Mehmet Özyay oldu.
Konseyde açıklamalarına devam eden Ilıcalı yarışmacıların katıldıkları takımları duyurdu. Buna göre Poyraz, Yunus Emre, Mehmet mavi takıma, Hikmet ve Çılgın Sedat kırmızı takıma geçti.
Öte yandan Acun Ilıcalı bir süredir yarışmalarda yer almayan Ayşe'nin sağlık durumu ile ilgili üzen haberi verdi. Acil durum konseyinde açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı Ayşe'nin ayağında kırık olduğunu ve durumun belirsiz söyledi. Ilıcalı açıklamasında şunları ifade etti;
"Ayşe'nin ayağında bir kırık var. Survivor'da biliyorsunuz sakatlık en büyük problem. Hepinizin ne kadar kazanmak istediğini biliyorum. Bazen dikkat de etseniz böyle sakatlıklar oluyor. Bundan sonrası belirsiz. Çünkü bu kırığın biliyorsunuz boyutu iyileşme süreci iyileşme sonrası oynayabilme süresi gibi bazı denklemler var. Bunu zaman içerisinde sizinle paylaşacağız."