Son Dakika Haberler×
  • TV REHBERİ
  • EKRANDA
  • SAĞLIK
  • FAKİR HAUSGERATE İLE LEZZETLİ TARİFLER
Günlük Egazete
Hürriyet NSosyalHürriyet FacebookHürriyet TwitterHürriyet LinkedinHürriyet YoutubeHürriyet Instagram
© Copyright 2026 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.ŞKullanım Koşulları,Gizlilik Politikası,İletişim için bu linkleri kullanabilirsiniz. Login olduğunuz taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Hürriyet sondakika haber ios uygulamasıHürriyet sondakika haber android uygulaması
TV REHBERİEKRANDASAĞLIKİLE LEZZETLİ TARİFLER
GİRİŞ
HABERLERKelebek Haberleri

SURVİVOR 3. VE SON ELEME ADAYI BELLİ OLDU! Dün akşam (13 Mart) Survivor eleme potasına kim gitti, son dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Asena hıçkıra hıçkıra ağladı!

Güncelleme Tarihi: Mart 14, 2025 17:56

#Survivor Eleme Adayı#Yarışma#Survivor Eleme Potasına Kim Gitti
EpostaLinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2025 17:56

Survivor 3. eleme adayı kim oldu 12 Mart 2025 tarihindeki ada konseyinde belirlendi! Fenomen yarışma programının önceki akşam yayınlanmayan ada konseyinin, 4. dokunulmazlık oyunu öncesi ekranlara geldiği Survivor 2025 All Star-Gönüllüler'de, kırmızı takımdan bir yarışmacı, Survivor eleme adayı olarak belirlendi. Gecenin ilerleyen anlarında ise kırmızı ve mavi takım, kadınlar haftasının 4. dokunulmazlık oyunu bir kez daha parkura çıktı. Kıran kırana geçen mücadele sonrası son dokunulmazlık karşılaşmasını bir kez daha Gönüllüler takımı kazanarak haftayı 4-0 galip kapattı. Öte yandan tansiyonun giderek arttığı Dominik'te, Hikmet, Aycan ve Elif'le sorunlar yaşayan Asena gözyaşlarına boğuldu. Bu haftanın eleme adayları, Elif ve Asena olmuştu. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim gitti, 4. dokunulmazlığı kim kazandı? İşte, 13 Mart 2025 Survivor son eleme adayı ve konseyde yaşananlar.

1/6SURVİVOR 3. VE SON ELEME ADAYI BELLİ OLDU Dün akşam (13 Mart) Survivor eleme potasına kim gitti, son dokunulmazlığı hangi takım kazandı Asena hıçkıra hıçkıra ağladı

13 Mart Survivor eleme potasına kimin gittiği ve dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı dün gece belli oldu. Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın izleyici karşısına çıkan son bölümünde, takımlar dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefeslerin tutulduğu oyunda dokunulmazlığı bir kez daha mavi takım kazandı ve dokunulmazlık sembolünü Ayşe aldı. Öte yandan çarşamba günü yayınlanmayan ada konseyi ekranlara geldi. Konseyde yapılan oylama sonucu, Survivor'da haftanın 3. eleme adayı Yağmur oldu. İşte, Survivor All Star son eleme adayı kim oldu? Survivor 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? sorularının yanıtı ve ayrıntılar.

2/6SURVİVORDA ELEME ADAYI KİM OLDU

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bu hafta kadın potasının gerçekleşeceği Survivor All Star 2025'te, dün gece, çarşamba gününün yayınlanmayan konseyi ekranlara geldi. 12 Mart Çarşamba günü dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda yarışmacılar adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı.

BAKMADAN GEÇME!

3/6SURVİVOR 3. VE SON ELEME ADAYI BELLİ OLDU Dün akşam (13 Mart) Survivor eleme potasına kim gitti, son dokunulmazlığı hangi takım kazandı Asena hıçkıra hıçkıra ağladı

Yapılan oylama sonucu Survivor'da haftanın 3. eleme adayı Yağmur olarak belirlendi. Böylece bu hafta eleme potasına giren isimler, Elif, Asena ve Yağmur oldu.

Survivor'da haftanın 4. ve son eleme adayı, yeni bölümde belli olacak.

4/6SURVİVOR ALLSTARDA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

SURVİVOR ALLSTAR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ada konseyinin yayınlanmasının ardından, bu kez kırmızı ve mavi takım haftanın 4. ve son dokunulmazlık oyunu için parkura çıktı. Güç, denge ve hızın ön planda olduğu oyunda yarışmacılar rakibini yenmek için elinden gelen mücadeleyi verdi.

BAKMADAN GEÇME!

5/6SURVİVOR 3. VE SON ELEME ADAYI BELLİ OLDU Dün akşam (13 Mart) Survivor eleme potasına kim gitti, son dokunulmazlığı hangi takım kazandı Asena hıçkıra hıçkıra ağladı

Kıran kırana geçen mücadele sonrası eşitlik sağlanmasından dolayı oyun en iyiler karşılaşmasına kaldı. En iyiler mücadelesinde Adem ve Ayşe karşı karşıya geldi. Ayşe'nin aldığı son sayı ile Gönüllüler takımı 3-2 skorla dokunulmazlık oyununu kazandı.

6/6ASENA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

ASENA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Öte yandan dokunulmazlık oyununda Dilşah'la olan karşılaşmasında sayı kaybeden Asena hıçkıra hıçkıra ağladı. Parkurda ayağı kayan Asena, kenara çekilerek gitmek istediğini ve performansının çok kötü olduğunu söyleyerek gözyaşlarını tutamadı. Asena'yı Batuhan ve Yağmur teselli etti.

Hikmet, Aycan ve Elif ile tartışma yaşayan Asena gruplaşmaların olduğunu Elif'in takımı böldüğünü iddia etmişti. Bu durum nedeniyle Hikmet ve Asena arasında tansiyon yükselmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:
#Survivor Eleme Adayı#Yarışma#Survivor Eleme Potasına Kim Gitti

BAKMADAN GEÇME!

Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri© Copyright 2026 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş
FacebookTwitter
HaberlerCanlı BorsaEuro TLŞans OyunlarıAyetel KürsiAltın FiyatlarıKünye
Güncel HaberlerBurçlarAstrolojiMilli Piyango SonuçlarıDoğum Günü GazetesiRüya TabirleriYerel HaberlerSeçim Sonuçları
Son Dakika HaberleriBitcoinBorsaYayın AkışıE-GazeteGüzel Sözlerİstanbul İmsakiyeErkek İsimleri
Döviz KuruBilezik FiyatlarıYükselen BurçHava DurumuNamaz VakitleriSeri İlanlarAnkara İmsakiyeKız İsimleri
Dolar KuruDolar TLSporMagazinYemek TarifleriKişisel Verilerin KorunmasıYasin SuresiDoğum Günü Mesajları
Hürriyet'e Reklam VerYatırımcı İlişkileriBize UlaşınHürriyet Kurumsal

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi Hurriyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.