Güncelleme Tarihi:
Doya Doya Moda’nın 3 Kasım tarihli bölümüne diskalifiye açıklaması şoke etkisi yarattı. Rabia Gülşah Saraçoğlu’nun “Bana söylemek istediğin ya da itiraf etmek istediğin bir durumu var mı? “ sorusu karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Saraçoğlu, bu soru ardından bir karar aldıklarını söyledi. İkinci sezonun iddialı isimlerinden biri olan Rabia'nın diskalifiye edildiği açıklandı.
Yarışmacıların her konuşmasının kayıt altında tutulduğunu hatırlatan Gülşah Saraçoğlu, Rabia'nın dış sesle bir konuşmasında söyledikleri nedeniyle diskalifiye edildiğini söyledi. Diskalifiye nedeni olarak yarışmacının yayınlanan bir bölümdeki "Uğurkan Erez, Seray Sever ve Kemal Doğulu ben eleştiriyor ancak Gülşah Hanım beni aşağı çekmek için elinden geleni yapıyor." sözleri gösterildi. Bu açıklama ardından stüdyoda soğuk rüzgarlar eserken; yeni bir açıklama geldi. Gülşah Saraçoğlu şaka yaptıklarını söyledi.
Hatay doğumlu olan Rabia Beyza Ağca, 21 yaşında, İddialı bir tarzı olduğunu belirten Rabia, "Doya Doya Moda'da ikinci sezonun en iyi giyinen yarışmacısı olacağım ve bu yarışmadan birinci olarak çıkacağım" sözleriyle yarıştaki iddiasını ortaya koydu. Yarışmanın öğrenci yarışmacılarından olan ancak okulunu donduran Rabia, tekrar sınava hazırlanıyor.


