Dünyadan en güncel haberler, Türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için Hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz.
MasterChef'te kim elendi? 15 Kasım MasterChef'ten elenen isim gözyaşları ile veda etti... İşte MasterChef son bölüm özeti
MasterChef'te kim elendi? Eleme gecesiyle ekranlara gelen MasterChef Türkiye'nin 15 Kasım tarihli 100. bölümünde Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in verdiği menüyü en iyi hazırlayan 2 isim eleme potasından sıyrılırken, gecenin sonunda en başarısız yemeği yapan yarışmacı ise MasterChef 2020'ye veda etti. Dokunulmazlık oyununda haftanın üçüncü eleme adayı olan Esra'nın gözyaşlarına boğulması eleme gecesine damga vuran anlardan oldu. Eleme oyununda Eray birinci olurken Esra ve Barbaros finale kaldı. Veda eden isim şefleri bile şaşırttı. İşte, MasterChef elenen yarışmacı ve son bölümde yaşananlar.
Yazdır
A
Yazı Tipi
Yazdır
A
Yazı Tipi
1
Abone Ol
MasterChef Türkiye'nin 15 Kasım akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık ve eleme heyecanı yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te ilk etapta yarışmacılar dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Eray ve Barbaros'un eleme potasında olduğu haftada, dokunulmazlık oyununda yarışmacılar Karadeniz mutfağının çeşitlerini hazırlamak için yarıştı. Dokunulmazlığı kaybeden mavi takımda Esra üçüncü aday olurken, bireysel dokunulmazlığı Serhat kazandı. Gecenin sonunda Barbaros'la finale kalan Esra elenerek yarışma macerasını tamamladı.
2
Abone Ol
MASTERCHEF KİM ELENDİ?
MasterChef Türkiye'nin eleme gecesinde final anında Eray, Barbaros ve Esra karşı karşıya geldi. Yarışmacılar Danilo şefin imza tabağı polan ruby hazırlamak için mücadele verdi. Final bölümünde potadan kurtulan ilk isim Eray oldu. MasterChef'e veda eden isim şeflerin yaptığı oylama sonrası Esra oldu. Eleme potasından sıyrılan Barbaros ve Eray bir hafta daha MasterChef'te kalmayı garantiledi.
3
Abone Ol
MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Pazar akşamı ekranlara gelen MasterChef Türkiye'nin eleme gecesinde ilk olarak kırmızı ve mavi takım yeni bir dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Bu turda Günün menüsü Karadeniz mutfağı olarak belirlendi.
4
Abone Ol
Şeflerin yarışmacılara yapılması için 45 dakika süre verdiği menüde, sarambula, siron, hamsili köfte, hamsikoli, pepeçura hazırlandı.
Dokunulmazlık oyunun sonunda yapılan yemeklerin tadına bakan şefler kazanan takımın kırmızı takım olduğunu duyurdu.
5
Abone Ol
MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?
Mavi takım yarışmacıları dokunulmazlığı kaybetmelerinin ardından bireysel dokunulmazlık için yeniden mutfağa girdi. Mehmet şefin özel tarifi ile Surf and Turf yemeği için yarışmacılara verilen sürenin ardından şefler yarışmacıların yemeklerinin tadına baktı ve bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Serhat oldu. Serhat böylece MasterChef'te bir haftayı daha garantiledi.
6
Abone Ol
ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?
Bu hafta MasterChef'te birinci dokunulmazlık oyununda Barbaros eleme potasında girmişti. Cumartesi akşamı oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda ise eleme adayı Eray olmuştu. Haftanın son dokunulmazlık heyecanının yaşandığı bölümde ise mavi takımda eleme adayı yapılan oylama sonrası Esra olarak belirlendi.
7
Abone Ol
MASTERCHEF ESRA KİMDİR?
MasterChef 2020’de yarışan Esra Tokelli ev hanımı. Tokelli geçimini dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sağlıyor. 41 yaşında olan yarışmacı İstanbul doğumlu. MasterChef Esra’nın 24 yaşında bir oğlu bulunuyor.
Tokelli daha önce Seda Sayan’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasında da yarışmış ve birinci olmuş.