Güncelleme Tarihi:

MasterChef eleme adayı kim oldu 14 Kasım 2025 Cuma akşamı son bölümde cevabını buldu. TV8 ekranlarında haftanın her günü sevenleriyle buluşan MasterChef'in dün akşamki son bölümünde yarışmacılar kestane ile yemekler hazırladı. Yarışmacıların mücadele verdiği 2. dokunulmazlık oyununda kazanan mavi rakım oldu. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık oyununda dün gece beownie hazırladı. Peki, gecenin sonunda, MasterChef eleme adayı kimler oldu, MasterChef potaya kim gitti? İşte, MasterChef 3. ve 4. eleme adayları.
Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımda eleme oylaması gerçekleşti. İlk olarak bireysel dokunulmazlığı kazanan Mert, eleme potasına kırmızı takım kaptanı Sümeyye'yi gönderdi. Heyecan dolu gecenin sonunda daha sonra da eleme oylaması yapıldı. Oylamada ismi en çok çıkan yarışmacı Murat Can oldu.
Önceki bölümde iki eleme adayı belli olmuştu. Bu isimler Ayten ve Barış olarak belirlenmişti. Böylece bu haftanın eleme adayları Ayten, Barış, Sümeyye ve Murat Can olarak belirlendi.
Şefler MasterChef Türkiye'de haftanın ikinci takım dokunulmazlığı oyununda kırmızı ve mavi takımdan kestane ile 7 çeşit yemek hazırlamalarını istedi. Amuse bouche, soğuk başlangıç, sıcak başlangıç, çorba ve vejetaryen ana yemeğin yapıldığı turda süre ise tam 45 dakika oldu.
Süre sonunda değerlendirme yapan şeflerin oy birliğine göre takım oyununda dokunulmazlığı mavi takım kazandı.
Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım son kez bireysel dokunulmazlık oyununu oynamak için siyah önlüklerini giyerek bir kez daha sınav verdi. Bireysel dokunulmazlık oyununda ise şefler yarışmacılardan brownie hazırlamalarını istedi.
30 dakikalık süre sonunda değerlendirme yapan şefler başarılı buldukları isimleri öne çağırdı. Gecenin sonunda ise bireysel dokunulmazlığı Mert kazandı.





