Güncelleme Tarihi:

MasterChef eleme adayı kim oldu 12 Ağustos akşamı son bölümde cevabını buldu. TV8 ekranlarında haftanın her günü sevenleriyle buluşan MasterChef'in dün akşamki son bölümünde yarışmacılar takım oyununda tulumba tatlısı düellosunda karşı karşıya geldi. Yarışmacıların mücadele verdiği 2. dokunulmazlık oyununda kazanan kırmızı takım oldu. Mavi takım ise bireysel dokunulmazlık oyununda semizotu ile yaratıcı tabaklar hazırladı. Peki, gecenin sonunda, MasterChef potaya kim gitti, kim kazandı? MasterChef 3. ve 4. eleme adayı kimler oldu? İşte, ayrıntılar.
Şefler MasterChef Türkiye'de haftanın ikinci takım dokunulmazlığı oyununda kırmızı ve mavi takımdan tulumba tatlısı hazırlamalarını istedi. Düello şeklinde oynanan oyunda süre 45 dakika oldu.
Süre sonunda değerlendirme yapan şeflerin oy birliğine göre takım oyununda dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı.
Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım son kez bireysel dokunulmazlık oyununu oynamak için siyah önlüklerini giyerek bir kez daha sınav verdi. Bireysel dokunulmazlık oyununda ise şefler yarışmacılardan semizotu ile yaratıcı tabaklar hazırlamalarını istedi.
30 dakikalık süre sonunda değerlendirme yapan şefler başarılı buldukları isimleri öne çağırdı. Gecenin sonunda ise bireysel dokunulmazlığı Kübra kazandı.





